Πότε θα παρουσιαστούν επίσημα τα μονοθέσια του 2015

Πότε θα παρουσιαστούν επίσημα τα μονοθέσια του 2015

Αύριο ανοίγει την αυλαία η Force India και ακολουθούν οι υπόλοιποι

Η πρώτη ομάδα που ανακοίνωσε ημερομηνία παρουσίασης του καινούργιου της μονοθεσίου ήταν η Force India.
Kαι αυτή θα γίνει αύριο Τετάρτη 21 Ιανουαρίου. 
 
Αλλες τρεις ομάδες, οι Ferrari, McLaren και Mercedes ανακοίνωσαν επίσης τις ημερομηνίες που θα παρουσιάσουν τα αυτοκίνητά τους.
Η McLaren θα το κάνει στις 29 Ιανουαρίου και θα μεταδόσει την παρουσίαση της ΜΡ4/30 on line από το διαδίκτυο. Με την ίδια πρακτική μια ημέρα μετά, στις 30 Ιανουρίου θα παρουσιάσει το μονοθέσιό της (F666) και η νέα ομάδα του Vettel, η Ferrari.
 
H παγκόσμια πρωταθλήτρια Mercedes ανακοίνωσε τέλος, πως θα παρουσιάσει την W06 Hybrid την 1η Φεβρουαρίου στην πίστα της Χερέθ στην Ισπανία, λίγο πριν  αρχίσει το πρώτο χειμερινό τεστ εξέλιξης που θα ολοκληρωθεί στις 4 του μήνα.
 
Παράλληλα η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε και το πρόγραμμα των δοκιμών του τετραημέρου με τον Nico Rosberg να ξεκινά και να οδηγεί την πρώτη και την τρίτη ημέρα και τον Lewis Hamilton να οδηγεί στις 2 και 4 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.
Σε δηλώσεις του ο Toto Wolff τόνισε πως όλη η ομάδα δούλεψε σκληρά για την εξέλιξη και τη δημιουργία ενός νέου ακόμη πιο ανταγωνιστικού μονοθεσίου και είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις της νέας χρόνιάς. 
 
Οι ομάδες που δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει πότε θα παρουσιάσουν τα μονοθέσιά τους είναι οι Red Bull, Williams, Toro Rosso, Lotus και Sauber

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube