Ο Rosberg μένει στη Mercedes τουλάχιστον έως το 2017

Ο Rosberg μένει στη Mercedes τουλάχιστον έως το 2017

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα, με συνολική αμοιβή που φτάνει τα 55 εκατομμύρια ευρώ

O Nico Rosberg θα είναι οδηγός της Μercedes για τα επόμενα χρόνια, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα.
 
Επισήμως δεν ανακοινώθηκε η διάρκεια του συμβολαίου με την ανακοίνωση να μιλά για «αρκετά χρόνια», όμως δημοσιεύματα γερμανικών εφημερίδων μιλούν για συμβόλαιο που λήγει το 2017 και μάλιστα με δυνατότητα ανανέωσης. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως γι' αυτό το χρονικό διάστημα η συμφωνηθείσα αμοιβή φτάνει τα 55 εκατομμύρια ευρώ.
 
Ο ίδιος δήλωσε πως είναι πολύ περήφανος που έχει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να οδηγεί για τη Μercedes, τονίζοντας (και αυτό είναι ακόμη μια αιχμή προς τον Hamilton) πως « ως Γερμανός έχω την παράδοση της Mercedes-Benz στην καρδιά μου. Αποτελεί για εμένα τιμή, να εκπροσωπώ την καλύτερη μάρκα αυτοκινήτων σε όλον τον κόσμο».
 
Από την πλευρά του ο διευθυντής της Mercedes F1, Toto Wolff τόνισε ότι η ανανέωση του συμβολαίου με τον Rosberg ήταν κάτι το αυτονόητο δεδομένων των επιδόσεών του αλλά και της γενικότερης συμβολής του από το 2010 στην εξέλιξη των μονοθεσίων της ομάδας.

Δεν παρέλειψε επίσης να πλέξει το εγκώμιο του Γερμανού λέγοντας πως ο Nico ανήκει στους κορυφαίους οδηγούς της Formula 1 και με την υπογραφή του νέου συμβολαίου, του προσφέρουμε περιβάλλον σταθερότητας που θα τον βοηθήσει να διακριθεί ακόμη περισσότερο. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube