O πατέρας του Jules Bianchi μιλάει για το ατύχημα του γιού του

O πατέρας του Jules Bianchi μιλάει για το ατύχημα του γιού του

Μια συγκλονιστική συνέντευξη του Philippe Bianchi στην ιταλική Gazzetta dello Sport

Δέκα ημέρες μετά το συγκλονιστικό ατύχημα του Jules Bianchi στη Suzuka, ο πατέρας του Philippe μίλησε για το πως νοιώθει εκείνος και η οικογένεια του για τη μάχη που δίνει ο γιος του, αλλά και για το ατύχημα αυτό καθαυτό.

Σε μια συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport, τα λόγια του Philippe Bianchi συγκλονίζουν: «Κάθε φορά που χτυπά το τηλέφωνο φοβάμαι ότι θα ακούσω το χειρότερο. Η κατάσταση που ζούμε είναι απελπιστική. Στην αρχή μας είχαν πει πως οι πρώτες 24 ώρες θα είναι οι πιο δύσκολες. Στη συνέχεια οι γιατροί μας λένε πως το γεγονός και μόνο ότι ο Jules είναι ζωντανός και δίνει τη μεγάλη μάχη είναι ένα θαύμα σε σχέση με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του».


Ο Philippe Bianchi που από την πρώτη στιγμή έσπευσε στο πλευρό του γιου του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται συνεχίζει: «Ξέρω ότι ο Jules είναι μαχητής και θα συνεχίσει να παλεύει, όπως ήδη κάνει. Ο γυμναστής του που ξέρει πολύ καλά τη φυσική του κατάσταση, μου είπε πως αν κάποιος μπορεί να τα καταφέρει μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό, αυτός είναι μόνον ο Jules».

Αναφερόμενος στο ατύχημα είπε: «Δεν έχω δει το βίντεο του ατυχήματος και δεν θέλω να το δω. Δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να κάνω κάτι τέτοιο». Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γιατρούς λέγοντας: "Όλοι προσπαθούν να μας κάνουν να νιώσουμε όσο το δυνατό καλύτερα, όμως για εμάς ολόκληρη η ζωή μας άλλαξε μέσα σε μια στιγμή. Αν και όταν η κατάσταση του Jules βελτιωθεί, θα δούμε τι θα κάνουμε . Όμως προς το παρόν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε εδώ. Του μιλάω και ξέρω ότι με ακούει", κατέληξε στη συγκλονιστική του αυτή εξομολόγηση ο Philippe Bianchi, προσθετοντας: «Τώρα καταλαβαίνω με τον χειρότερο τρόπο γιατί οι γιατροί δεν έβγαζαν καμία ανακοίνωση για την κατάσταση του Schumacher. Εύχομαι και ο Michael να πάει καλά, όπως βέβαια και ο Jules».

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube