O Hamilton δηλώνει σοκαρισμένος από τις εντολές της ομάδας του

O Hamilton δηλώνει σοκαρισμένος από τις εντολές της ομάδας του

«Δεν θα έχανα χρόνο για να αφήσω τον Nico να περάσει» δηλώνει ο Βρετανός - Φουντώνει και πάλι η κόντρα στο εσωτερικό της Mercedes.

Και εκεί που όλοι πίστευαν πως η κόντρα Hamilton - Rosberg που μετά τον αγώνα του Μόντε Κάρλο είχε φτάσει στο ζενίθ της, είχε καταλαγιάσει, ήρθαν οι εντολές της ομάδας στην Ουγγαρία για να ανάψουν και πάλι φωτιές.

Προφανώς και το πρόβλημα ήταν κρυμμένο κάτω από το χαλί και απλώς όλοι κρατούσαν τα προσχήματα. Προφανώς επίσης ουδείς μπορεί να κατηγορήσει τους δύο οδηγούς που αμφότεροι μάχονται για τον τίτλο. Θεμιτό είναι να «κοντράρονται» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μέσα και έξω από τις πίστες και θεμιτό είναι ο καθένας να κοιτά το δικό του συμφέρον.

Ωστόσο, οι χθεσινές εντολές της ομάδας στον Hamilton να αφήσει τον Rosberg να περάσει με δεδομένο ότι είχε ένα ακόμη πιτ στοπ να κάνει ξεσήκωσαν θύελλα όχι μόνο στο... νευρικό σύστημα του Βρετανού, αλλά και γενικότερη με την έννοια πως η Mercedes έδειξε να «πριμοδοτεί» σχεδόν ανοικτά τον Γερμανό.  

Ο Hamilton όχι μόνον δεν υπάκουσε στις εντολές (σ.σ.: και πολύ καλά έκανε), αλλά αμέσως μετά τον αγώνα προχώρησε και σε δηλώσεις, απαντώντας με κάποιο τρόπο και στον Rosberg ο οποίος είπε πως «δεν ήμουν εγώ που ήθελα από τον Lewis να με αφήσει να περάσω. Η ομάδα με ενημέρωσε πως θα με άφηνε να περάσω. Δεν ξέρω τι έγινε. Θα το συζητήσουμε εσωτερικά, έτσι είναι καλύτερα».

Ο Hamilton πάντως δεν ακολούθησε την προτροπή του Rosberg για... συζήτηση κεκλεισμένων των θυρών και δήλωσε πως «με τον Nico είμαστε στον ίδιο αγώνα. Το γεγονός ότι εκείνος είχε ένα παραπάνω πιτ στοπ από μένα δεν σημαίνει κάτι. Αν τον άφηνα να περάσει, θα μπορούσε να απομακρυνθεί και μετά να έχει το πλεονέκτημα. Εξεπλάγην που η ομάδα μου ζήτησε να κάνω στην άκρη. Ο Rosberg δεν έφτασε αρκετά κοντά για να με προσπεράσει κι εγώ βέβαια δεν ήμουν διατεθειμένος να χάσω χρόνο έναντι των Alonso και Ricciardo. Είμαι εξαιρετικά σοκαρισμένος από αυτήν την εντολή».

Το σίγουρο είναι πως το θέμα θα έχει συνέχεια, τόσο εμπρός όσο και πίσω από τις κάμερες...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube