Μυρίζει μπαρούτι στις σχέσεις Marchionne - Montezemolo

Μυρίζει μπαρούτι στις σχέσεις Marchionne - Montezemolo

Πως απάντησε ο ισχυρός άνδρας της Fiat στις δηλώσεις Montezemolo για τη Ferrari

Μπορεί ο επικεφαλής της Ferrari, o Luca di Montezemolo να ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στο περιθώριο του GP στη Monza ότι δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τη θέση του, όμως φάινεται πως η τοποθέτησή του δεν άρεσε στον ισχυρό άνδρα της Fiat που έσπευσε με ένα δεικτικό σχόλιο να ανάψει φωτιές.
 
Ο Luca di Montezemolo μίλησε για εκπληκτικά οικονομικά αποτελέσματα που θα είναι σε θέση να παρουσιάσει στο τέλος του χρόνου και ο Sergio Marchionne έσπευσε να δηλώσει πως το σημαντικό για τη Ferrari δεν είναι μόνον τα οικονομικά αποτελέσματα αλλά και να κερδίζει τίτλους, κάτι που έχει να συμβεί απο το 2008.
 
Συγκεκριμένα ο Sergio Marchionne είπε πως η Ferrari έχει τους καλύτερους οδηγούς, εξαιρετικές εγκαταστάσεις και πολύ καλούς μηχανικούς και παρόλα αυτά έχουμε να πάρουμε τίτλο έξι χρόνια.
Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά (συμπλήρωσε) πως τόσο ο Luca όσο και εγώ υπηρετούμε με συνέπεια την εταιρία με τον Luca να έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια εξαιρετική δουλειά. Ωστόσο, όταν η εταιρία αλλάζει στόχους ή έχει ξεμείνει από ιδέες τότε πολλά αλλάζουν και ουδείς είναι απαραίτητος...
 
Και κατέληξε πως με τον Montezemolo είναι εξαιρετικοί φίλοι αλλά οι ανακοινώσεις του είναι κάτι που αυτός δεν θα έκανε ποτέ.
 
Αν όλα αυτά δεν μυρίζουν μπαρούτι, τότε τί άλλο... 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube