Lauda: Αν ήμουν ο Vettel θα τον είχα σκοτώσει τον Kvyat

Lauda: Αν ήμουν ο Vettel θα τον είχα σκοτώσει τον Kvyat

Εξαλλος ακόμη και ο «αντίπαλος» της Ferrari με τη συμπεριφορά του Ρώσου

Ο Niki Lauda ξέχασε για μια στιγμή τη θέση του στη Mercedes και μπήκε στη θέση του οδηγού και μάλιστα του Vettel και ξεσπάθωσε κατά του Kvyat.
 
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Sky εξαπέλυσε τα δικά του «γαλλικά» κατά του οδηγού της Red Bull λέγοντας πως «δεν γίνεται να τρακάρει συνεχώς εξαιτίας της βλακείας του. Ο Vettel δεν έκανε πουθενά λάθος και ήρθε ο Kvyat και τον χτύπησε στα καλά καθούμενα από πίσω. Δεν γίνεται πιο ηλίθια και πιο εκνευριστική συμπεριφορά. Εγώ θα τον είχα σκοτώσει». 
 
Στο ίδιο μήκος κύματος αλλά πιο... απολογητικός εμφανίστηκε και ο Christian Horner της Red Bull ο οποίος αμέσως μετά τον αγώνα έδινε εξηγήσεις στον Vettel, λέγοντας πως ο Ρώσος δεν έκανε κάτι επίτηδες αλλά επί της ουσίας -όπως επί λέξει είπε - γ@@@σε και τον αγώνα της ομάδας του, καθώς επηρέασε και τον αγώνα του Ricciardo.
 
Να θυμίσουμε πως ο Kvyat τιμωρήθηκε με τρεις πόντους ποινής στην αγωνιστική του άδεια για το συμβάν.
Την ίδια στιγμή ο Vettel ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη δηλώνοντας πως αν συγχώρεσε τον Kvyat για όσα συνέβησαν μεταξύ τους παλαιότερα, δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και για το ρωσικό GP, αφού θεωρεί πως ο Ρώσος όφειλε να είναι πιο προσεκτικός και ότι ευθύνεται 100% για το συμβάν σε αυτό.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube