Ιδού και η νέα Force India VJM08 του 2015

Ιδού και η νέα Force India VJM08 του 2015

Η Force India παρουσίασε επιτέλους το νέο της μονοθέσιο για το 2015, του οποίου ελπίζει ότι θα αρχίσει τις δοκιμές εξέλιξης στη Βαρκελώνη την Παρασκευή.

Μετά από καθυστερήσεις στην κατασκευή του νέου μονοθεσίου, η Force India δεν μπόρεσε να το έχει έτοιμο πριν από σήμερα, 25 Φεβρουαρίου.

Έτσι έχασε εντελώς τις πρώτες δοκιμές εξέλιξης της χρονιάς στη Jerez, αλλά τουλάχιστον πήρε μέρος στις δεύτερες δοκιμές, την περασμένη εβδομάδα στη Βαρκελώνη, με το περσινό της μονοθέσιο.

Η νέα VJM08 επιτέλους κατασκευάστηκε και πήρε για πρώτη φορά μπροστά, οπότε θα μεταφερθεί στη Βαρκελώνη για τις τρεις τελευταίες ημέρες δοκιμών εξέλιξης πριν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Ο λειτουργικός διευθυντής της ομάδας, Otmar Szafnauer, δήλωσε: «Η VJM08 θα φτάσει στη Βαρκελώνη την Παρασκευή το πρωί και το τελικό της στήσιμο θα γίνει στο γκαράζ της πίστας. Στοχεύουμε να βγούμε στην πίστα την Παρασκευή και το νέο μονοθέσιο θα τρέξει όσο το δυνατόν περισσότερο το Σαββατοκύριακο».

Ο Szafnauer αποκάλυψε ότι η καθυστερημένη διαδικασία κατασκευής επιταχύνθηκε πολύ τελευταία.

«Η πρόοδος ήταν μεγάλη τις τελευταίες μέρες και το μονοθέσιο έχει ήδη πάρει μπροστά στο εργοστάσιο. Αυτή είναι πάντα η πιο σημαντική στιγμή, όταν το αυτοκίνητο πραγματικά παίρνει ζωή. Έγινε μια τρομερή προσπάθεια από όλα τα τμήματα τους τελευταίους μήνες ώστε να φτάσουμε σ’ αυτό το στάδιο και ανυπομονούμε να δούμε το μονοθέσιο να βγαίνει στην πίστα αργότερα μέσα στην εβδομάδα».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube