Η εκπρόσωπος του Schumacher επιβεβαίωσε ότι τον ξυπνούν – Θετικές οι πρώτες αντιδράσεις του

Η εκπρόσωπος του Schumacher επιβεβαίωσε ότι τον ξυπνούν – Θετικές οι πρώτες αντιδράσεις του

Ένα μήνα μετά το ατύχημα του Schumacher, οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να τον βγάλουν από το τεχνητό κώμα και τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, καθώς φαίνεται πως ο Schumi αντιδρά θετικά!

Η Sabine Kehm, εκπρόσωπος του Γερμανού θρύλου της Formula 1, επιβεβαίωσε τα σημερινά δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία οι γιατροί ξεκίνησαν τη διαδικασία αφύπνισης του.

«H καταστολή του Michael σταδιακά μειώνεται για να ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης του, η οποία μπορεί να πάρει πολύ χρόνο. Για την προστασία της οικογένειας, συμφωνήθηκε αρχικά από τα ενδιαφερόμενα μέρη αυτή η πληροφορία να ανακοινωθεί μόλις η διαδικασία παγιωθεί. Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις», τόνισε η Sabine Kehm σε ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας L’ Equipe, ο οργανισμός του Michael Schumacher αντιδρά θετικά στη σταδιακή αφύπνιση του από το τεχνητό κώμα, ενώ ενθαρρυντικό σύμφωνα με το δημοσίευμα ήταν το γεγονός πως επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1, ανοιγόκλεισε τα μάτια του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube