Ανταποκρίνεται θετικά στο ξύπνημα ο Michael Schumacher - Ανοιγόκλεισε τα μάτια του!

Ανταποκρίνεται θετικά στο ξύπνημα ο Michael Schumacher - Ανοιγόκλεισε τα μάτια του!

Δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Michael Schumacher αντιδρά θετικά στη σταδιακή αφύπνιση του από το τεχνητό κώμα.

Οι θεράποντες ιατροί του Michael Schumacher αποφάσισαν να βγάλουν τον “θρύλο” της Formula 1 από το τεχνητό κώμα και -σύμφωνα με δημοσίευμα - ο Γερμανός αντιδρά θετικά!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την “L’ Equipe”, ο οργανισμός του Michael Schumacher αντιδρά θετικά στη σταδιακή αφύπνιση του από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται από τις 29 Δεκεμβρίου, όταν τραυματίστηκε στο κεφάλι κάνοντας σκι.

Τα αναισθητικά φάρμακα που χορηγούνταν στον “Schumi” μειώνονται σταδιακά και το σημαντικότερο στάδιο της φάσης είναι να διαπιστωθούν οι πρώτες βασικές αντιδράσεις του Γερμανού “θρύλου” της Formula 1 στις εντολές "άνοιξε τα μάτια", "κλείσε τα μάτια", "άνοιξε το στόμα", "κούνησε το χέρι σου".

Η Γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως ο Schumacher έκανε ένα... μικρό βήμα και ανοιγόκλεισε τα μάτια του (σ.σ.: δεν διευκρινίζεται η μέρα που έγινε αυτό). Οι ειδικοί τονίζουν πως η “αφύπνιση” του από το τεχνητό κώμα θα διαρκέσει αρκετές μέρες και χρειάζεται προσοχή.

Να τονίσουμε πως από την οικογένειά του Schumacher -όπως και από την μάνατζερ του- έχουν σταματήσει εδώ και καιρό να βγαίνουν πληροφορίες για την υγεία του Γερμανού πιλότου και ξεκαθαρίζεται πως οποιαδήποτε πληροφόρηση δεν προέρχεται από τους γιατρούς πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν φημολογία.

[Πηγή: newsit.gr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube