Hunt εναντίον Lauda ξανά!

Hunt εναντίον Lauda ξανά!

Οι γιοι του James Hunt και του Niki Lauda θα αναβιώσουν τη θρυλική μονομαχία των πατεράδων τους (και το «Rush») αυτόν το χειμώνα

Ο Freddie Hunt και ο Mathias Lauda θα αγωνιστούν ως team-mates στο επερχόμενο MRF Challenge που γίνεται με μονοθέσια τύπου Formula 3 Dallara-Renault.


 

O Hunt, που αγωνίστηκε στη βρετανική Formula Ford το 2007 και στο ADAC Formel Masters στη Γερμανία το 2008 και 2009, δεν έχει ξανατρέξει από τότε με μονοθέσιο.

Ο Lauda, βετεράνος της GP2 και της Formula 3000, αγωνίζεται σήμερα στο Euro NASCAR και πρόσφατα έγραψε Ιστορία ως ο πρώτος οδηγός που νίκησε σε οβάλ πίστα με βροχή και με τα σχετικά λάστιχα (στην Tours Speedway στη Γαλλία).

Όταν ο Hunt ρωτήθηκε από τον επικεφαλής της μελλοντικής ομάδας του, M&N Racing, αν θα ήθελε να τρέξει μαζί με τον αντίπαλο του πατέρα του, είπε απλά ότι θα τον ρωτούσε.

Έτσι οι γιοι των δύο φημισμένων πατεράδων θα τρέξουν για πρώτη φορά ο ένας εναντίον του άλλου, αλλά ως team-mates στην ίδια ομάδα.

Οι αγώνες του MRF Challenge θα ξεκινήσουν στην πίστα MotoGP του Qatar, και θα συνεχιστούν στο Bahrain για να τελειώσουν στο Chennai της Ινδίας το Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube