Hamilton: Τη χρειαζόμουν αυτή τη νίκη

Hamilton: Τη χρειαζόμουν αυτή τη νίκη

Τί λέει ο Βρετανός οδηγός της Mercedes για το grand prix στο Silverstone και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Αυτή η νίκη, εδώ στο "σπίτι μου" ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν είπε αμέσως μετά τον αγώνα στο Silverstone ο Lewis Hamilton. 

Αυτό το Σαββατοκύριακο, συνέχισε ο Βρετανός, εκείνο που αποδεικνύεται περίτρανα είναι πως δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπεις μια μάχη. Χθες, στις κατατακτήριες δοκιμές δεν εγκατέλειψα την προσπάθεια, απλώς έκανα μια λάθος εκτίμηση που την πλήρωσα ακριβά, πιστεύοντας πως με τις συνθήκες που επικρατούσαν στην πίστα δεν θα μπορούσα να βελτιώσω άλλο τον χρόνο μου. Ωστόσο διαψεύστηκα.

Τα συναισθήματά μου τώρα είναι διαφορετικά, αφού με την υποστήριξη της οικογένειάς μου αλλά και όλων αυτών των φανατικών μου φίλων και συμπατριωτών κατάφερα μια σημαντική νίκη. Στο τέλος της ημέρας, το αποτέλεσμα ήταν αυτό που πραγματικά χρειαζόμουν και είμαι ευγνώμων γι΄αυτό. 

Ειδικά μετά το τελευταίο πιτ-στοπ είπε ο Hamilton, είδα ότι τα λάστιχά μου δουλεύουν καλά και έτσι πίεσα πολύ. Σε συνδυασμό με την ατυχία του Rosberg, η οποία με σταναχώρησε (σσ: καλά μην ορκίζεσαι…), βρέθηκα στην πρώτη θέση. Πραγματικά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι με τα συγκεκριμένα λάστιχα είχα αυτόν τον ρυθμό.

Οσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ισχύει αυτό που είπε στην αρχή: Ποτέ μην εγκαταλείπεις μια προσπάθεια… 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube