Hamilton: O Rosberg δεν είναι Γερμανός!...

Hamilton: O Rosberg δεν είναι Γερμανός!...

Φωτιά στις σχέσεις των δύο οδηγών μετά τις δηλώσεις του Βρετανού στον Guardian - Τί απαντά ο Rosberg

Ο Rosberg δεν έχει ζήσει ποτέ στη Γερμανία, δεν είναι Γερμανός, δήλωσε στην εφημερίδα Guardian ο Hamilton και έβαλε... νέο μπουρλότο στο εσωτερικό της Mercedes.
 
Μάλιστα ο Βρετανός προχώρησε ακόμη πιο πολύ χαρακτηρίζοντας τον ομόσταυλό του ως Γερμανο-Φινλανδό-Μονεγάσκο, τονίζοντας πως απλά γεννήθηκε στη Γερμανία από Γερμανίδα μητέρα, όμως ο πατέρας του Keke Rosberg είναι Φινλανδός και ο Nico μεγάλωσε στο Μόντε Κάρλο.
 
Οι λόγοι που ο Hamilton προσπαθεί να πείσει για το «μη γερμανικό» της καταγωγής του Rosberg δεν είναι σαφείς και προφανώς δεν έχουν σχέση με τις επιδόσεις του Nico. Η μόνη εξήγηση είναι ότι ο Hamilton μπορεί να νοιώθει αδικημένος έναντί του, θεωρώντας πως οι μηχανικοί της Mercedes προσέχουν περισσότερο τον Rosberg λόγω... καταγωγής. Κάτι τέτοιο βέβαια ξέρουμε όλοι πως δεν ισχύει και απλώς ο Βρετανός εκτίθεται για μια ακόμη φορά με τις δηλώσεις του αυτές.
 
Η απάντηση του Rosberg ήταν άμεση και δήλωσε πως «νοιώθω και είμαι Γερμανός. Στο σπίτι μου μιλούσαμε ανέκαθεν γερμανικά και κάθε φορά που βλέπω την Μπάγιερν του Μονάχου να παίζει τρελαίνομαι, όπως το ίδιο παθιάζομαι και με την εθνική ομάδα της Γερμανίας!».
 
Πίσω από τις... ανώριμες αυτές δηλώσεις του Hamilton, φαίνεται πως κρύβεται μια κόντρα που ο Βρετανός δεν μπορεί να διαχειριστεί με σύνεση. 
Μάλιστα, οι δηλώσεις στον Guardian έγιναν λίγες ώρες μετά τη νίκη του Hamilton στο Silverstone όπου ο Βρετανός κέρδισε και μείωσε τη διαφορά στη βαθμολογία στους 4 βαθμούς. Λογικά θα έπρεπε να είναι ευτυχισμένος, αλλά με τον Hamilton πότε δεν βγάζεις άκρη... 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube