Hamilton: Αφιερώνω τη νίκη μου στη Ρωσία στον Bianchi

Hamilton: Αφιερώνω τη νίκη μου στη Ρωσία στον Bianchi

Όλη την εβδομάδα το μυαλό μου ήταν στον αγώνα που δίνει ο Jules την Ιαπωνία, δήλωσε ο Βρετανός οδηγός της Mercedes

Ναι, είμαι χαρούμενος για τη νίκη και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος (σσ: Κατασκευαστών), αλλά το μυαλό μου είναι στον αγώνα που δίνει ο Jules στην Ιαπωνία.
 
Αυτό δήλωσε αμέσως μετά τη νίκη του στο GP της Ρωσίας ο Lewis Hamilton προσθέτοντας πως όλη την εβδομάδα σκεφτόταν τον Bianchi και το ατύχημα στη Σουζούκα.
Συνεχίζω κάθε μέρα να προσεύχομαι γι' αυτόν και την οικογένειά του, είπε ο Hamilton, και θέλω να στείλω όσο το δυνατόν περισσότερη θετική ενέργεια στον Jules για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επανέλθει γρήγορα κοντά μας. 
 
Απαντώντας στο αν αισθάνεται λίγο πιο ασφαλής στο κυνήγι του τίτλου τώρα που η βαθμολογική του διαφορά από τον Rosberg έφτασε στους 17 βαθμούς απάντησε «όχι» χωρίς περιστροφές.Τόνισε πως η διαφορά αυτή δεν είναι μια διαφορά ασφαλείας με δεδομένο και το γεγονός ότι οι βαθμοί στον τελευταίο αγώνα μετράνε διπλοί και είπε πως θα συνεχίσει να παλεύει για τη νίκη σε όλους τους αγώνες που απομένουν έως τη λήξη του πρωταθλήματος. 
 
Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο Hamilton δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους οργανωτές του ρωσικού GP, τονίζοντας πως όλα ήταν τέλεια και ότι ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα τον αγώνα. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube