H Mercedes λέει πως βρήκε λύση για το πρόβλημα του Rosberg

H Mercedes λέει πως βρήκε λύση για το πρόβλημα του Rosberg

O Γερμανός εγκατέλειψε στο Silverstone εξαιτίας προβλήματος στο κιβώτιο με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμους βαθμούς

Η Mercedes ανακοίνωσε πως βρήκε λύση για το πρόβλημα που ανάγκασε τον Rosberg σε εγκατάλειψη στο Grand Prix του Silverstone. Μάλιστα, όπως είπε και ο τεχνικός «αρχηγός» της ομάδας Paddy Lowe, βρέθηκε και τρόπος να έχει και καλύτερη απόδοση (δύναμη) η W05 ενόψει του γερμανικού Gran Prix στην πίστα του Hockenheim.
 
Ο Rosberg αντιμετώπισε το πρόβλημα στον αγώνα της Βρετανίας στον 29ο γύρο, τη στιγμή που ήταν επικεφαλής του αγώνα, κάτι που έδωσε στον Ηamilton να κερδίσει τον αγώνα και να τον πλησιάσει στην βαθμολογία.
 
Ο Lowe τόνισε πως αυτό που ήταν επείγον και καθοριστικό ήταν να βρεθεί η αιτία του προβλήματος έτσι ώστε να μην επαναληφθεί το πρόβλημα, κάτι που ως φαίνεται οι μηχανικοί της Mercedes το κατάφεραν σε συνδυασμό με την αναβάθμιση της απόδοσης. 
Μάλιστα, όπως είπε, στις δοκιμές στο Silverstone αμέσως μετά τον αγώνα, δοκίμασαν και κάποιες άλλες αναβαθμίσεις τις οποίες ανυπομονούν να δουν πως θα λειτουργήσουν στην πράξη στον αγώνα της Γερμανίας.
 
Την ίδια στιγμή το αφεντικό της ομάδας, ο Toto Wolff είπε ότι προσβλέπει στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος, ειδικά τώρα που οι Rosberg και  Hamilton απέχουν μεταξύ τους μόλις τέσσερις βαθμούς.
«Το μυαλό μας είναι στη Γερμανία και στον αγώνα του Hockenheim» είπε, για να συμπληρώσει πως «αυτό το Σαββατοκύριακo είναι πολύ σημαντικό τόσο για την ομάδα, όσο και για τους Nico και Lewis. Πρέπει να είμαστε σίγουροι πως όλα θα λειτουργήσουν στην εντέλεια και ότι θα δούμε έναν σπουδαίο αγώνα ανάμεσα στους δύο πρωτοπόρους του πρωταθλήματος»
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube