H McLaren θέλει μια νέα dream team με Vettel και Alonso

H McLaren θέλει μια νέα dream team με Vettel και Alonso

O Niki Lauda ισχυρίζεται πως ο Ισπανός οδηγός έχει ήδη υπογράψει με την βρετανική ομάδα για το 2015

Σενάρια επί σεναρίων για το που θα πάνε το 2015 οι Sebastian Vettel και Fernando Alonso και ιδού πως φουντώνουν οι φήμες και τα δημοσιεύματα.

Ο Vettel ανακοίνωσε προ ημερών την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη Red Bull χωρίς να πει που θα πάει, αλλά ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, άφησε να εννοηθεί ότι έχει συμφωνήσει με τη Scuderia, λέγοντας ότι "προφανώς η Ferrari του προσέφερε περισσότερα χρήματα". 

Tην ίδια στιγμή ο Alonso φέρεται να έχει ήδη υπογράψει με τη McLaren. Μάλιστα ο Niki Lauda, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας El Mundo Deportivo, φέρεται να έχει δηλώσει πως οι υπογραφές έπεσαν στις 2 Οκτωβρίου, πολύ πριν το GP της Ιαπωνίας.

Οι δηλώσεις του Lauda έρχονται να διαψεύσουν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ισπανό να πηγαίνει στη Mercedes σε περίπτωση που έφευγε από τα "ασημένια βέλη" ο Hamilton. Ο τελευταίος φέρεται να μένει στη Mercedes και το 2015, κάτι που ακούγεται λογικό αν σκεφτεί κανείς τόσο την υπεροχή της ομάδας, όσο και το γεγονός ότι ο Βρετανός έχει αυξημένες πιθανότητες να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα.

Από την άλλη το μπέρδεμα συνεχίζεται με δημοσιεύματα που θέλουν τον Vettel να πηγαίνει στη McLaren για να υλοποιήσει το όνειρο της ομάδας που θέλει να φτιάξει μια νέα dream team με αυτόν και τον Alonso, αναβιώνοντας την εποχή των Ayrton Senna και Alain Prost. Μάλιστα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γερμανός έχει προχωρήσει πολύ τις συνομιλίες του με τη McLaren. 

Ωστόσο, τόσο το γεγονός ότι ο Marco Mattiacci δεν διέψευσε τα λεγόμενα του Horner, όσο και η σίγουρη πλέον αποχώρηση του Alonso μπερδεύουν τα πράγματα, εντείνοντας τα ερωτήματα για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ισπανού αν δεν είναι ο Vettel.

Η Ferrari είναι σίγουρο ότι θέλει στις τάξεις της ένα δυνατό όνομα, ειδικά μετά την αποχώρηση του Montezemolo και αυτό για να δικαιωθεί ο Marchionne ο οποίος ήταν η αιτία της απομάκρυνσης του Luca. Και επιπλέον διότι ο Marchionne "υποσχέθηκε" επιστροφή στις νίκες και στους τίτλους. Με ποιους οδηγούς θα το πετύχει αυτό τώρα που έχασε τον Alonsο; 

Μπερδευτήκατε; Εμείς να δείτε... 

Ωστόσο το κουβάρι κάποια στιγμή θα ξετυλιχθεί και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Μέχρι τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναφερόμαστε στα δημοσιεύματα και στις φήμες, κρατώντας πάντα... αποστάσεις ασφαλείας, μιας και δεν είναι απαραίτητο στη συγκεκριμένη περίπτωση να υπάρχει φωτιά εκεί που υπάρχει καπνός...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube