H FIA διέταξε επείγουσα έρευνα για το ατύχημα του Bianchi

H FIA διέταξε επείγουσα έρευνα για το ατύχημα του Bianchi

Ο καθηγητής Gérard Saillant, που είχε επιληφθεί και του τραυματισμού του Michael Schumacher, βρίσκεται στην Ιαπωνία - Ανεξάρτητη έρευνα ζήτησε ο Bernie Ecclestone

Ο πρόεδρος της FIA, Jean Todt, έχει ζητήσει την έναρξη μιας επείγουσας έρευνας για τις συνθήκες του ατυχήματος Jules Bianchi στο Grand Prix της Ιαπωνίας.

Την ίδια στιγμή ο Charlie Whiting θα είναι αυτός που θα χειρίζεται την υπόθεση και τα ευρήματα της έρευνας θα μπορούσαν να γίνουν γνωστά ακόμη και πριν από τον αγώνα στο Σότσι της Ρωσίας, το επόμενο Σαββατοκύριακο. Εν τω μεταξύ, ο Bernie Ecclestone ζήτησε τη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας.

Υπενθυμίζουμε ότι Jules Bianchi παραμένει στο νοσοκομείο του Γιοκαϊτσι, σε πολύ σοβαρή κατάσταση, και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Οι γονείς του και ο μάνατζέρ του, Nicolas Todt, γιος του Jean Todt, καθώς και ο καθηγητής Gérard Saillant που είχε επιληφθεί του τραυματισμού του Michael Schumacher, βρίσκονται ήδη στο προσκέφαλό του.

Η Marussia αρνήθηκε να κάνει τον οποιονδήποτε σχολιασμό σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του Bianchi και έχει συστήσει υπομονή, αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις από το νοσοκομείο και τους θεράποντες γιατρούς.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube