H Ferrari δεν ξέχασε τα γενέθλια του Schumi

H Ferrari δεν ξέχασε τα γενέθλια του Schumi

Ευχές από τη Scuderia για τα 46α γενέθλια του Παγκόσμιου Πρωταθλητή

Μπορεί κάποιοι (ευτυχώς ελάχιστοι) μικρόψυχοι χορηγοί να απέσυραν τις χορηγίες τους από τον Schumacher αλλά η Ferrari δεν είναι από αυτούς που ξεχνάνε τους ανθρώπους τους.

Σάββατο 3 Ιανουρίου ήταν τα 46α γενέθλια του Γερμανού που βρίσκεται σπίτι του στην Ελβετία και δίνει τη μάχη της ζωής του ένα χρόνο μετά το σοβαρό του τραυματισμό στο κεφάλι και η Scuderia έβγαλα μια ανακοίνωση με την οποία εύχεται τα καλύτερα στον άνθρωπο που της χάρισε δόξα και νίκες.

Η ανακοίνωση της Ferrari  αναφέρει μεταξύ άλλων: Ο Michael Schumacher που γίνεται 46 χρονών χάρισε τόσα πολλά στην ομάδας μας. Σήμερα η Ferrari αλλά και οι φίλοι της τον σκεφτόμαστε όσο τίποτε άλλο. Ενα χρόνο πριν, λίγες μέρες μετά το ατύχημά του ομάδα θαυμαστών του είχαν μαζευτεί έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ για να του ευχηθούν (φωτό). Ήταν τότε που έδινε την κρίσιμη μάχη. Σήμερα ένα χρόνο μετά ο Schumi συνεχίζει να δίνει μάχη σπίτι του. Όλοι στη Ferrari και οι θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους. Δύναμη Michael! 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube