Eric Boullier: H McLaren μπορεί και να μην αλλάξει οδηγούς το 2015

Eric Boullier: H McLaren μπορεί και να μην αλλάξει οδηγούς το 2015

Δηλώσεις επί δηλώσεων και ιδού πώς περιπλέκεται το θέμα των μεταγραφών στην F1

Την ώρα που ο Montezemolo επιβεβαιώνει την αποχώρηση του Alonso από τη Ferrari, ο Eric Boullier της McLaren δηλώνει πως η ομάδα είναι πολύ πιθανό το 2015 να μείνει με τους Kevin Magnussen και Jenson Button, γεγονός που «κλείνει» την πόρτα στον Ισπανό.
 
Ο Montezemolo δήλωσε στη RAI 1 πως ο Alonso θέλει να φύγει από τη Ferrari διότι είναι σε μια ηλικία που δεν μπορεί να περιμένει πότε θα κερδίσει και θα πάρει τίτλο και ως εκ τούτου θέλει (και πρέπει) να μετακινηθεί σε μια άλλη ομάδα, μια και (κατά τον Montezemolo) έχει ανάγκη από ένα κίνητρο για να αποδώσει, όντας απογοητευμένος από την «κόκκινη ομάδα». 
Τα σενάρια ήθελαν τον Ισπανό να μετακινείται στη McLaren, όμως τώρα όλα αλλάζουν.


Kαι αυτό γιατί η μεν κενή θέση του Vettel στη Red Bull καλύφθηκε εκ των έσω, η δε Mercedes λέει πως θα ανανεώσει τα συμβόλαια των Hamilton, Rosberg.
 
Tην ίδια στιγμή (και αυτό είναι που δημιουργεί ερωτηματικά για το πού τελικά θα πάει ο Alonso), o Eric Boullier της McLaren, ερωτηθείς για τον Alonso είπε πως η ομάδα μπορεί το 2015 να κρατήσει τους Magnussen και Button.
 
Αν γίνει αυτό τότε δεν υπάρχει κενή θέση για τον Ισπανό.
 
Συγκεκριμένα ο Boullier είπε πως ακόμη η ομάδα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα ή και δύο «μεγάλα ονόματα», θα μπορούσαμε όμως να μείνουμε και έτσι όπως είμαστε. Η όποια κίνησή μας πρέπει να μελετηθεί πολύ για να είναι η σωστή. 
Μάλιστα, προχώρησε ακόμη περισσότερο θέτοντας ένα ακόμη θέμα όταν είπε πως «πρέπει αφενός μεν να δούμε ποιοι οδηγοί θα είναι διαθέσιμοι στην αγορά για το 2015, αλλά και ποιοι το 2016, όπου τα δεδομένα θα είναι εντελώς διαφορετικά». 
 
Όταν όμως ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ένας οδηγός με την εμπειρία και τις ικανότητες του Button να μείνει χωρίς θέση το 2014, απάντησε πως αυτό δεν είναι δικό του θέμα αλλά του μάνατζερ του Button, στέλνοντας έτσι σαφές μήνυμα στον Βρετανό να αναθεωρήσει τις οικονομικές του απαιτήσεις.
 
Τέλος, είπε πως ο χειμώνας θα είναι μια περίοδος σταθερότητας για την ομάδα με τις όποιες αλλαγές σε στελέχη να γίνεται πολύ πιο πριν.
 
Το μεταγραφικό παιχνίδι - παζάρι μόλις ξεκίνησε και θα έχουμε πολλά να δούμε ακόμη, οπότε μείνετε συντονισμένοι...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube