Ενθαρρυντικά σημάδια από τον Schumacher

Ενθαρρυντικά σημάδια από τον Schumacher

Ο Michael Schumacher δείχνει σημάδια ότι «βρίσκει στιγμιαία τις αισθήσεις του» και ότι βελτιώνεται η κατάστασή του, αποκάλυψε σήμερα η μάνατζέρ του.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής παραμένει στο νοσοκομείο της Grenoble όπου βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης από τα τραύματα στο κεφάλι που υπέστη σε χιονοδρομικό ατύχημα τα περασμένα Χριστούγεννα.

Ο Schumacher βρίσκεται σε τεχνητό κώμα επί τρεις μήνες και οι γιατροί συνεχίζουν τη μακρά διαδικασία της αφύπνισής του.

Σε ανακοίνωση που έκανε η μάνατζερ του Schumacher, Sabine Kehm, αποκάλυψε ότι υπάρχουν τώρα ενθαρρυντικά σημάδια βελτίωσης της κατάστασής του.

«Ο Michael έχει κάνει πρόοδο στο δρόμο του [της ανάρρωσης]», δήλωσε η Kehm. «Δείχνει ότι στιγμιαία ξαναβρίσκει τις αισθήσεις του και ξυπνά.

«Είμαστε στο πλευρό του σ’ αυτή τη μακρά και δύσκολη μάχη, μαζί με την ομάδα του νοσοκομείου της Grenoble, και εξακολουθούμε να είμαστε αισιόδοξοι.

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή σας υποστήριξη. Παράλληλα, σας ζητάμε ξανά κατανόηση που δεν σκοπεύουμε να δίνουμε λεπτομέρειες.

«Αυτό είναι απαραίτητο για να προστατευτεί η ιδιωτική ζωή του Michael και της οικογενείας του, και για να μπορεί η ιατρική ομάδα να δουλεύει με πλήρη ηρεμία».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube