Η Caterham φλερτάρει με τον Sainz jr

Η Caterham φλερτάρει με τον Sainz jr

Εχουν γίνει ήδη αρκετές συζητήσεις όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε ισπανική εφημερίδα

Η Caterham αφού δείχνει να έλυσε το πρόβλημα επιβίωσής της, άρχισε συζητήσεις για τη «στελέχωση» της ομάδας της στη νέα εποχή.

Μία από αυτές τις επαφές είναι και ο γιός του Carlos Sainz, δις παγκόσμιου πρωταθλητή στο WRC, Carlos Sainz Junior.
O 19χρονος έχει ήδη στην πλάτη του μια αξιόλογη αγωνιστική καρίερα έχοντας αγωνιστεί στα πρωταθλήματα Formula BMW, Formula 3, GP3, ενώ από πέρυσι τρέχει στη Formula Renault 3.5 στην οποία μάλιστα προηγείται στη βαθμολογία.

Ο ίδιος ο Carlos Sainz junior, για τον οποίο έχει ανακοινωθεί πως θα πάρει μέρος στις δοκιμές νέων που θα πραγματοποιήσει η Toro Rosso και η Red Bull στο Silverstone, δεν κρύβει την επιθυμία του να μεταπηδήσει στον μαγικό κόσμο της F1, ενώ συγκεκριμενοποιεί και τις προτιμήσεις του λέγοντας πως αυτό που θέλει είναι να τρέξει με την Toro Rosso. Ωστόσο - όπως λέει - αν είναι να πάρει το βάπτισμα του πυρός στην F1 με την ομάδα της Caterham δεν θα πει όχι.

Ο Carlos Sainz Junior, πέρα από τις όποιες οδηγικές του ικανότητες ποντάρει και στις εξαιρετικές σχέσεις που έχει ο πατέρας του με τη Red Bull (άλλωστε ήδη τρέχει με την υποστήριξή της) και γι' αυτό μιλά και με τόση σιγουριά για την ομάδα της Toro Rosso, ενώ είναι σαφείς οι βλέψεις και οι στόχοι του για το απώτερο μέλλον...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube