Η καλύτερη αγγελία για μια Ferrari F40 [video]

Η καλύτερη αγγελία για μια Ferrari F40 [video]

Για να πουλήσεις μια Ferrari F40 δεν χρειάζονται εντυπωσιακά πλάνα. Αρκεί ένα video με ένα όμορφο, χιονισμένο χωριό και τον ήχο του κινητήρα της.

Χάρη στον εκκεντρικό Ιάπωνα Takeshi Kimura έχουμε δει Ferrari F40 να φοράει αλυσίδες και να ανεβαίνει σε ένα χιονοδρομικό κέντρο. Τώρα, σε χιόνι ποζάρει και η F40 που διαθέτει προς πώληση ο γαλλικός οίκος Aguttes.

Σε αυτή την περίπτωση βέβαια το χιόνι παίζει απλώς διακοσμητικό ρόλο, καλύπτοντας με το άσπρο πέπλο του ένα χωριό στην περιοχή Auvergne της κεντρικής Γαλλίας, στο οποίο βρίσκεται η εν λόγω Ferrari F40. Σε υψόμετρο 673 m και με θερμοκρασία περιβάλλοντος -5 C.

Ο ιδιοκτήτης της δεν φαίνεται να πτοείται από τις καιρικές συνθήκες. Ντύνεται με μια ρετρό αγωνιστική φόρμα, τη βάζει μπρος και φεύγει για μια πρωινή βόλτα που θα τον ξυπνήσει καλύτερα απ’ ό,τι ένας καφές. Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο για να πάρεις απόφαση να αποκτήσεις μια Ferrari F40, εφόσον μπορείς. Αρκεί να ξέρεις ότι όποτε θελήσεις θα μπορείς να κάνεις ακριβώς αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Για camping με μια Ferrari F40

Η συγκεκριμένη Ferrari F40 του 1989 θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Aguttes στη Lyon στις 18 Μαρτίου, με την τιμή της να εκτιμάται ότι θα κυμανθεί από €850.000 έως €1.050.000. Απολαύστε το video, προσπεράστε αν γίνεται το ψεύτικο χιόνι-ψηφιακό εφέ που πέφτει σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκειά του, και ψάξτε στις τσέπες σας μη τυχόν και βγαίνουν τα λεφτά για αυτή την F40.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube