Υπάρχει πιο προσβλητική μετατροπή Porsche 911 από αυτή;

Υπάρχει πιο προσβλητική μετατροπή Porsche 911 από αυτή;

Ο Γάλλος μετατροπέας Danton φτύνει στα μούτρα τους ρομαντικούς, φτιάχνοντας μια μπροστομήχανη 964 με κινητήρα Ford V8!

Αν σας προσβάλλουν οι μετατροπές που κάνει η ιαπωνική RAUH-Welt Begriff  σε κλασικές αερόψυκτες Porsche 911, τότε με αυτό το κατασκεύασμα θα πάθετε σίγουρα έμφραγμα.

Ο «Δρ. Φρανκενστάιν» σε αυτή την περίπτωση είναι το γαλλικό εργαστήριο μετατροπών Danton Arts Customs, που αφιέρωσε κάμποσους μήνες στο δημιούργημα αυτό. Πήρε μια 911 Carrera 2 (964) του 1990 και δεν της άλλαξε απλά τον αερόψυκτο boxer με έναν V8, αλλά πήρε έναν big block Ford και της τον έβαλε μπροστά!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έβγαλε τους τροχούς έξω από το αμάξωμα, όπως στα μονοθέσια, κι έκανε και μια σειρά από άλλες επεμβάσεις για να μετατρέψει την 911 σε αμερικάνικο Rat Rod”. Η τελική πινελιά –ή η χαριστική βολή, αν προτιμάτε– ήταν το περλέ μοβ χρώμα με το οποίο έβαψε το αποκριάτικο δημιούργημα.

Το αυτοκίνητο είναι πραγματικό και εκτέθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στο International Auto Show του Μονακό. Video που να το δείχνουν να κινείται δεν βρήκαμε, όμως έχουμε καλά νέα. Σε φωτογραφία φαίνεται ότι το γαλλικό ατελιέ ετοιμάζεται να δώσει άλλη πνοή και σε μια κλασική 911 Targa.

Κι αν οι μετατροπές σε Porsche είναι ακριβές για σας, μάθετε ότι η Danton Arts Customs ασχολείται και με VW σκαθάρια.

[Πηγή: Danton Arts Customs]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μια Porsche 911 V8 της RAUH-Welt Begriff [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube