Βιασμός! Μια Porsche 911 με κινητήρα Chevrolet V8! [video]

Βιασμός! Μια Porsche 911 με κινητήρα Chevrolet V8! [video]

Ο Ιάπωνας «βελτιωτής» Rauh-Welt Begriff προσβάλλει κατάφορα όλους τους παραδοσιακούς φίλους της Porsche.

Ο Akira Nakai της Rauh-Welt Begriff το έχει συνήθειο να προσβάλλει τους φίλους της Porsche με τα εξωφρενικά body-kit του για κλασικές 911. Τώρα όμως φαίνεται πως το παράκανε: έβαλε χέρι και στον αερόψυκτο κινητήρα.

Ή μάλλον δεν έβαλε απλά χέρι, τον έβγαλε και τον πέταξε σε μια γωνιά, τοποθετώντας στη θέση του έναν Chevy V8. Ναι, σωστά ακούσατε: ένα αμερικάνικο σίδερο στη θέση του κλασικού boxer 6!

Rauh-Welt Begriff στα γερμανικά σημαίνει Concept ενός Σκληρού Κόσμου, και τώρα καταλαβαίνουμε πραγματικά πώς εξηγείται αυτή η παράξενη, για ιαπωνικό βελτιωτικό οίκο, ονομασία.

Έχουμε λοιπόν εδώ ένα κλασικό γερμανικό αυτοκίνητο με γιαπωνέζικο body-kit και αμερικάνικο κινητήρα. Ό,τι πιο γνήσιο και παραδοσιακό δηλαδή. Παρ’ όλα αυτά, όταν το κατασκεύασμα έκανε την εμφάνισή του στην εκδήλωση Cars and Coffee” στην California, τραβούσε τα πλήθη σαν μαγνήτης. Σε σημείο που να βραβευτεί η βιασμένη Porsche ως «Βασίλισσα της Έκθεσης»!...

Όπως λέει ο παρουσιαστής του car-spotting site, Seen Through Glass, που γύρισε το βιντεάκι, η 911 RWB V8 είχε μόλις φτιαχτεί και είχε 4 km στο οδόμετρό της. Ίσως γι’ αυτό να την πήγαιναν τσούκου-τσούκου μπροστά στην κάμερα, ίσα-ίσα για να ακούγεται το αταίριαστο για το αυτοκίνητο γουργούρισμα του V8 383 cu in (6,3 λίτρων) των 400 PS.

Ίσως πάλι και να μην μπορεί να πάει πιο γρήγορα αυτή η 911 χωρίς να βγει από το δρόμο, με όλο αυτό το σίδερο κρεμασμένο πίσω από τον πίσω άξονα. Διότι δεν ξέρω αν το παρακλάδι της Rauh-Welt Begriff στην California, που έφτιαξε το αυτοκίνητο, είχε τη δυνατότητα να το ρυθμίσει έτσι ώστε να κρατάει το δρόμο.

Οι παραδοσιακοί οπαδοί της Porsche θα εύχονται πάντως η 911 RWB V8 να βγει από το δρόμο στην πρώτη στροφή και να καταστραφεί ολοσχερώς…

Επειδή τους καταλαβαίνουμε, θα τους παρηγορήσουμε με τα άλλα, γνήσια κλασικά αυτοκίνητα που θα δουν στο παρακάτω video:

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube