Toyota Hilux 6x6 από τη Βουλγαρία [videos]

Toyota Hilux 6x6 από τη Βουλγαρία [videos]

H Vromos, βουλγαρική εταιρεία tuning με εξειδίκευση στα 4x4, ανέλαβε να φτιάξει ένα 6τροχο πολύ πιο οικονομικό από τα Mercedes-AMG G63 6x6 και Kahn Flying Huntsman 6x6.

Φαίνεται ότι το νέο τρεντ που καθιέρωσε η Mercedes-AMG λανσάροντας την G63 6x6 το 2013 απετέλεσε σπορά για τους απανταχού βελτιωτές των off-roaders.

Στη συνέχεια είχαμε τη βρετανική Kahn Design με ένα 6τροχο Flying Huntsman βασισμένο στο Land Rover Defender και τώρα ένα βελτιωτή από τη γείτονα Βουλγαρία με ένα επίσης 6τροχο, βασισμένο στο… Toyota Hilux. Tο Hilux 6x6 εξελίχτηκε από τη βουλγαρική εταιρεία βελτιώσεων Vromos, σπεσιαλίστρια στα 4x4. Αλλά για να το ξεκαθαρίσουμε, αυτό δεν είναι το πρώτο Hilux 6x6 που κυκλοφόρησε στον πλανήτη, μιας και  ια παρόμοια εκδοχή εξελίχτηκε από την ισλανδική εταιρεία Arctic Trucks, δύο χρόνια πίσω.

Οι βελτιώσεις και οι μετατροπές περιλαμβάνουν προέκταση του πλαισίου του Hilux και μερικά παραπάνω διαφορικά. Το αμάξωμα επίσης τροποποιήθηκε για να «κάτσει» πάνω στο νέο σασί και στη νέα ανάρτηση, ενώ ζάντες και λάστιχα αναβαθμίστηκαν για την εκτός ασφάλτου αποστολή τους.

Για να γίνει όμως το Hilux 6x6 και άνετο στην καμπίνα, η Vromos απευθύνθηκε σε μια άλλη εταιρεία, την Overdrive, για να τη βοηθήσει να καλλωπίσει το εσωτερικό. Αντί μιας χρηστικής καμπίνας, όμως, στο πνεύμα του στοκ Hilux, οι περισσότερες επιφάνειες ντύθηκαν με δέρμα ή Alcantara.

Δείτε μερικά κομμάτια από την εξέλιξη του Vromos Hilux 6x6 στα video που ακολουθούν...
 


Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube