Πώς θα σας φαινόταν μια Lamborghini Urus 6x6;

Πώς θα σας φαινόταν μια Lamborghini Urus 6x6;

Κατά τεκμήριο, η Lamborghini Urus είναι ένα πολύ δυναμικό και εντυπωσιακό SUV. Την άποψη αυτή δεν φαίνεται να τη συμμερίζονται όλοι, μιας και στο διαδίκτυο εμφανίστηκε μια Lamborghini Urus 6x6!

Lamborghini Urus

Η αλήθεια είναι πως δεν διαθέτουμε πολλές πληροφορίες για την ιδιαίτερη αυτή Lamborghini Urus.

Παραδείγματος χάρη, δεν διευκρινίζεται αν σε αυτή την τεντωμένη, 6τροχη Lamborghini Urus ο τρίτος άξονας τροφοδοτείται από τον κινητήρα ή εάν απλώς προστέθηκε στο σασί για να δημιουργήσει αυτή την ομολογουμένως αμφιλεγόμενη εμφάνιση.

Για να κάνει χώρο γι' αυτόν τον τρίτο άξονα, έχει επίσης μια επιμήκη γραμμή οροφής και μια φαρδιά πίσω κολόνα που πιθανότατα δημιουργεί μερικά ιδιαίτερα μεγάλα τυφλά σημεία.

Πιθανότατα, οι επιδόσεις αυτής της Lamborghini Urus 6x6 θα διαφέρουν (προς τα κάτω), κυρίως λόγω του μεγάλου βάρους

Lamborghini Urus 6x6

Αλλά και η εξωτερική σχεδίαση εν γένει δεν φαίνεται να έχει βελτιώσει οπτικά το μοντέλο. Φαίνεται μάλιστα πως υπάρχουν ακόμα εργασίες σε εξέλιξη, καθώς τα πρόσθετα πάνελ του αμαξώματος δεν έχουν ακόμη ταιριάξει χρωματικά με την αρχική βαφή του.

Δεν είμαστε εναντίον των 6x6 για εκτός ασφάλτου γενικά. Όταν γίνουν σωστά, μπορεί να είναι και τερατώδη και απίστευτα ικανά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Mercedes-AMG G63 6x6 από την Brabus, που αποκαλύφθηκε τον Ιούλιο.

Με ράμπες φόρτωσης και 45 πόντους απόστασης από το έδαφος, αυτή η σκληροπυρηνική Mercedes G-Class ισοπεδώνει τα πάντα και μπορεί κυριολεκτικά να πάει παντού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CarLifestyle (@carlifestyle)

 

Ανάλογα με τον τρόπο ρύθμισης, ένα 6x6 αυξάνει τη σταθερότητα, την κατανομή βάρους, την πρόσφυση και την ικανότητα φόρτωσης σε σχέση με τα πιο συμβατικά 4x4. Το τεράστιο μέγεθός του περιορίζει την ευκινησία, επομένως δεν λειτουργεί τόσο καλά στα στενά δρομάκια της πόλης. Δεν είναι άλλωστε αυτός ο προσανατολισμός του.

Το φυσικό περιβάλλον ενός τέτοιου αυτοκινήτου είναι τα δύσβατα εδάφη με λάσπη και σχεδόν ανύπαρκτη πρόσφυση. Εκεί πράγματι ένα τέτοιο όχημα μπορεί να είναι απαράμιλλο. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν γνωρίζουμε αν ο κάτοχος της υποφαινόμενης Lamborghini Urus εξέτασε αυτές τις παραμέτρους ή απλώς θέλησε να κάνει μια επίδειξη εντυπωσιασμού.

Lamborghini Urus 6x6
Ανάλογη lamborghini Urus ετοιμάζει και ο πολύς Danton Alexandre, ένας άνθρωπος που έχει γίνει γνωστός για την κατασκευή ευρωπαϊκών κλασικών αυτοκινήτων στο στιλ των αμερικανικών hot rod. Εδώ σε ωραία σκίτσα του Al Yasid/Yarid Design.

Τα χαμηλοπρόφιλα λάστιχα του αυτοκινήτου δεν μοιάζουν ακριβώς κατάλληλα για σκληρή εκτός ασφάλτου χρήση. Τουναντίον. Υποθέτοντας ότι αυτή είναι μια στάνταρ Urus, θα εξακολουθεί να τροφοδοτείται από έναν V8 διπλά υπερτροφοδοτούμενο 4λιτρο κινητήρα με ισχύ 650 ίππων καιροπή  850 Nm. Η Lamborghini πρόσθεσε σταδιακά περισσότερη ισχύ με την πάροδο του χρόνου, με την πιο πρόσφατη Urus Performante να αποδίδει 666 ίππους.

Πιθανότατα, οι επιδόσεις αυτής της Lamborghini Urus 6x6 θα διαφέρουν (προς τα κάτω), κυρίως λόγω του μεγάλου βάρους. Τα 3,5" για την επιτάχυνση 0-100 km φαντάζει πολύ μακρινό. Αλήθεια, εσάς ποια είναι η γνώμη σας για την εκκεντρική αυτή Urus;

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube