To νέο Chevrolet COPO Camaro σουζάρει και σε ξεκουφαίνει! [video]

To νέο Chevrolet COPO Camaro σουζάρει και σε ξεκουφαίνει! [video]

Προειδοποίηση: Το νέο «έτοιμο ντράγκστερ» της Chevrolet μπορεί να σπάσει τα ηχεία σας!

Καλή η Camaro Z/28, ακόμα καλύτερη η LSTuner Camaro SS, αλλά εδώ μιλάμε για ένα πραγματικό ντραγκστερ που μπορείς να το αγοράσεις έτοιμο από το εργοστάσιο της Chevrolet!

Βέβαια, αυτό δεν είναι τόσο απλό, αφού η Chevrolet, το διάστημα 2012-2015, έφτιαχνε μόνο 69 COPO Camaro το χρόνο – και η ζήτηση για το μοντέλο του 2016 έφτασε τα 5.500 άτομα!

Όπως όλα τα αγωνιστικά ντράγκστερ, έτσι και το COPO Camaro του 2016 έχει εκκωφαντικό ήχο και μπορεί να σουζάρει πάνω στον άκαμπτο πίσω άξονά του σε κάθε εκκίνηση από στάση.

Φοράει έναν ατμοσφαιρικό 7λιτρο V8 LSX που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 3 σχέσεων, αλλά η Chevrolet προσφέρει επίσης έναν 5.7 με κομπρέσορα, κι έναν νέο V8 βασισμένο στον LT 6.2.

Όμως τo αληθινό τέρας στον κατάλογο των έξτρα είναι ένας ειδικά φτιαγμένος αγωνιστικός V8 350 με έναν κομπρέσορα 2,9 λίτρων της Whipple από πάνω του.

Το συγκεκριμένο COPO Camaro του video μαγνητοσκοπήθηκε σε επίσημες δοκιμές της Chevrolet Performance – και σας προειδοποιούμε: πριν το δείτε, χαμηλώστε την ένταση των ηχείων σας…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube