Να πώς σου παραδίδουν ένα αυτοκίνητο 1.000 ίππων! [video]

Να πώς σου παραδίδουν ένα αυτοκίνητο 1.000 ίππων! [video]

Αν αγοράσεις μια Hennessey Camaro “Exorcist”, θα σου την επιδείξει και παραδώσει ένας πολυπρωταθλητής. Δέσε τη ζώνη σου!...

Ο πελάτης παρέλαβε τον «Εξορκιστή» των 1.000 ίππων από τα κεντρικά της Hennessey στο Texas – κι έκανε τη βόλτα της ζωής του.

Δεν θα συζητήσουμε εδώ αν είναι σωστό να φτιάχνεις μια Chevrolet Camaro ZL1 με 1.000 άλογα στους πίσω τροχούς της και να τη βγάζεις στους δρόμους. Απλά θα ζήσουμε αυτή την τρέλα μέσα από την κάμερα, σε ένα video που ανέβασε η Hennessey Performance και δείχνει έναν πελάτη της να παραλαμβάνει ένα τέτοιο κτήνος. Εσείς δυναμώστε μόνο τον ήχο, διότι η Camaro Exorcist ακούγεται υπέροχα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Εξορκιστής στο δυναμόμετρο [video]

Αν αγοράσεις έναν τέτοιο τέρας, θα θέλεις να σου εξηγήσουν πώς είναι φτιαγμένο και πώς λειτουργεί. Γι’ αυτό το σκοπό η Hennessey έχει διαθέσιμο τον John Heinricy, που ήταν μηχανολόγος στην GM, υπεύθυνος για τις Corvette και διευθυντής της GM Performance Division.

Όμως ο Heinricy είναι επίσης πολυνίκης των Τελικών του Εθνικού Πρωταθλήματος SCCA των ΗΠΑ κι έχει κάνει παλιότερα ρεκόρ στο Nürburgring με Corvette Z06 και Cadillac CTS-V. Κατά την επίδειξη του αυτοκινήτου του, ο δύσμοιρος χοντρούλης πελάτης είχε την εμπειρία της ζωής του στα στενά δρομάκια όπου μόλις χωρούσε ο «Εξορκιστής» του Dodge Challenger SRT Demon.

Μην ανησυχείτε, δεν έβγαλαν την Camaro ZL1 των 1.000 ίππων σε τίποτε σοκάκια της πόλης. Απλά η Hennessey έχει το δικό της drag strip και ο Heinricy χρησιμοποιεί τα δρομάκια υπηρεσίας για να φτιάχνει τη δική του μικρή πίστα. Είναι αξιοπρόσεκτο το πώς ο μηχανολόγος-πρωταθλητής κουμαντάρει το θηρίο στις στεναδούρες, με το traction control απενεργοποιημένο – αν και χάνει μια ταχύτητα κάπου στην αρχή. Κάντε όμως πως δεν το προσέξατε.

Όσο για τον πελατάκο, δείχνει κάτι μεταξύ ενθουσιασμένου και τρομοκρατημένου. Ελπίζουμε να μην έσκισε το δίπλωμά του, για να μπορεί να κάνει καμιά φιγούρα σε κάποια πλατεία…

[Πηγή: Hennessey Performance]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube