Πανοραμική εικόνα του αυτοκινήτου στο κινητό για την νέα Σειρά 5 της BMW

Πανοραμική εικόνα του αυτοκινήτου στο κινητό για την νέα Σειρά 5 της BMW

Ένα video που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Facebook, μας δίνει την πρώτη γεύση από τα gadget που θα έχει η νέα 5άρα.

Η BMW ξεκίνησε να δίνει πληροφορίες σχετικά με την ολοκαίνουργια 5άρα που θα παρουσιαστεί στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι τον Οκτώβριο.

Έτσι, ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook ένα video που δείχνει μια νέα εφαρμογή που θα συνοδεύει το αυτοκίνητο. Με τη βοήθειά της θα μπορείς να βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τον περιβάλλοντα χώρο της 5άρας, έτσι ώστε «Να ξέρεις πάντα τι γίνεται γύρω από το αυτοκίνητό σου».

Το σύστημα αυτό ονομάζεται «Remote View 3D» και παρότι το είδαμε σε iPhone, είναι σχεδόν βέβαιη η συμβατότητά του και με Android συσκευές. Η εικόνα που φτάνει στο τηλέφωνο, είναι η σύνθεση των εικόνων που καταγράφουν οι κάμερες του αυτοκινήτου που είναι τοποθετημένες μπροστά, πίσω αλλά και στους πλευρικούς καθρέφτες.

Να σημειώσουμε εδώ ότι δεν πρόκειται για ένα σύστημα εντοπισμού του αυτοκινήτου, απλώς για ένα που μεταδίδει εικόνα και τίποτα περισσότερο. Τέτοιου είδους προβολή έχουμε δει στην κεντρική οθόνη του ταμπλό αρκετών αυτοκινήτων μέχρι σήμερα, όμως τώρα είναι η πρώτη φορά που θα μεταδίδεται και στο τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube