Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας BMW 5 Series

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας BMW 5 Series

Με καμουφλάζ ακόμα, αλλά μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα του τι θα μοιάζει όταν θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο στο Παρίσι.

Η BMW ετοιμάζεται για την παραγωγή της νέας 5άρας, και αυτές είναι μέχρι στιγμής οι πρώτες της επίσημες φωτογραφίες της.

Έχοντας παρουσιαστεί το 2010, η υπάρχουσα 5άρα έχει αρχίσει να δείχνει ελαφρώς την ηλικία της.

Δεν είναι μόνο ένα από τα παλιότερα μοντέλα στην κατηγορία της, αλλά είναι και ένα από τα παλιότερα που παράγει σήμερα η BMW. Το νέο μοντέλο θα είναι ολοκαίνουργιο, και παρότι στις φωτογραφίες κρύβεται πίσω από μεμβράνες καμουφλάζ, εντούτοις παίρνουμε μια σαφή ιδέα του τι θα μοιάζει.

Η φωτογράφηση έχει γίνει μέσα στο εργοστάσιο της BMW, αλλά τα μηχανήματα που δείχνουν σαν βραχίονες ρομπότ δεν έχουν σχέση με την κατασκευή ή τη βαφή του νέου μοντέλου. Απλά σκανάρουν το αμάξωμα σε μεγάλη λεπτομέρεια για να φτιαχτεί ένα υψηλής ακρίβειας τρισδιάστατο μοντέλο.

Η BMW λέει ότι είναι ο πρώτος κατασκευαστής που χρησιμοποιεί την πλήρως αυτοματοποιημένη τεχνολογία οπτικών μετρήσεων, που δίνει ακρίβεια έως 100 μm (0,1 mm). Τα δεδομένα που συλλέγει, σύμφωνα με την BMW, «επιτρέπουν να διαπιστωθούν σε πρώιμο στάδιο ακόμη και μη ορατές παρεκκλίσεις» και η μέθοδος είναι πολύ ακριβέστερη και απαιτεί πολύ μικρότερη ανθρώπινη παρέμβαση από προηγούμενες μεθόδους.

Η BMW 5 Series της 7ης γενιάς, που λέγεται ότι θα έχει τον εσωτερικό κωδικό G30, αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στη χρονιά ως μοντέλο του 2017. Πιθανότατα θα αποκαλυφθεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, την 1η Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube