Η Honda επενδύει εκατομμύρια στην αεροδυναμική

Η Honda επενδύει εκατομμύρια στην αεροδυναμική

Η Honda θα κάνει μια τεράστια επένδυση στην αεροδυναμική που περιλαμβάνει και νέες εγκαταστάσεις

Η Honda ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 124 εκατομμύρια δολάρια στην αεροδυναμική, με το πλάνο της να περιλαμβάνει το χτίσιμο μιας νέας σήραγγας στο Ohio των ΗΠΑ.
 
Οι εργασίες θα αρχίσουν το καλοκαίρι του 2017. Η πολλαπλών λειτουργιών και δυνατοτήτων διαμόρφωσης αεροδυναμική σήραγγα θα χρησιμοποιείται για να βοηθήσει την Honda στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και να υποστηρίξει τη λειτουργία του κέντρου Δοκιμών, Έρευνας και Εξέλιξης στην περιοχή East Liberty του Ohio. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο Honda Civic Type R με 320 PS [video]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Γιατί οι υπολογιστές είναι καλύτεροι από την αεροδυναμική σήραγγα
 
«Αυτές οι νέες εγκαταστάσεις θα βελτιώσουν την ικανότητά μας να δημιουργούμε με νέα προϊόντα υψηλής απόδοσης με κορυφαία παραγαγωκότητα. Και φυσικά, να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα στους πελάτες μας», δηλώνει ο Frank Paluch, πρόεδρος του τμήματος Έρευνας και Εξέλιξης της Honda στην Αμερική. «Η νέα σήραγγα θα ενσωματωθεί στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις και στις δραστηριότητες του κέντρου R&D, οπότε θα μπορούμε να κάνουμε από προσομοιώσεις σε computers μέχρι δοκιμές μοντέλων υπό κλίμακα, αλλά και μετρήσεις με κανονικό αυτοκίνητο, για να πιστοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο την απόδοση του τελικού προϊόντος».
 
[Πηγή Honda Forum

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube