Αυτό είναι το ευρωπαϊκό Honda HR-V

Αυτό είναι το ευρωπαϊκό Honda HR-V

Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της ευρωπαϊκής έκδοσης του νέου HR-V, που έρχεται το 2015.

Το Honda HR-V ήταν ένα από τα πρώτα μικρά crossover της αγοράς και γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας, όμως η πρώτη γενιά του καταργήθηκε το 2006 χωρίς να υπάρξει αντικαταστάτης. Σύντομα όμως, στις αρχές του 2015, αυτό θα αλλάξει.

Το νέο Honda HR-V έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ιαπωνική αγορά, όπου ονομάζεται Honda Vezel. Η ελαφρώς διαφοροποιημένη ευρωπαϊκή εκδοχή του θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού στις 2 Οκτωβρίου. Στις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Honda βλέπουμε ότι διατηρεί το ίδιο δυναμικό σχήμα, με μεγάλη κλίση της οροφής προς τα πίσω ένα έντονο νεύρο στο πλάι που ξεκινάει από τον εμπρός τροχό και καταλήγει στην πίσω κολόνα.

Η Honda είναι περήφανη μεταξύ άλλων για την πρακτικότητα του νέου HR-V. Η τοποθέτηση του ρεζερβουάρ καυσίμου στο κέντρο του πατώματος έχει ελευθερώσει επιπλέον χώρο στην καμπίνα. Και η τοποθέτηση των πίσω καθισμάτων Magic Seats προσφέρει μια ευρεία γκάμα διαμορφώσεων του εσωτερικού, καθώς και έναν εντελώς επίπεδο χώρο φόρτωσης σε περίπτωση αναδίπλωσης. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 453 lt στις συμβατικές εκδόσεις και τα 404 lt στην υβριδική.


Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο Honda HR-V και πληροφορίες για τους κινητήρες με τους οποίους θα διατίθεται στην Ευρώπη θα μάθουμε στις 2 Οκτωβρίου, οπότε θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

[Πηγή: Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube