Ειδική εφαρμογή στο Apple Watch για την Bentley Bentayga

Ειδική εφαρμογή στο Apple Watch για την Bentley Bentayga

Ποιες λειτουργίες μπορείτε να ρυθμίσετε από την οθόνη του ρολογιού σας

Τα πολυτελή βρετανικά αυτοκίνητα δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και κυρίως είναι η επιτομή του όρου «κατά παραγγελία». Με άλλα λόγια μπορεί να έχουν κυριολεκτικά ό,τι φανταστείς, αρκεί βέβαια να έχεις τα χρήματα να το πληρώσεις. 

Η Bentley βάζει τώρα στη λίστα των προσφερομένων από αυτήν υπηρεσιών στους πελάτες της και την «ψηφιακή αρχιτεκτονική», όπως την αποκαλεί. Δεν είναι τίποτε άλλο από μια εφαρμογή (app) για το Apple Watch που είναι διαθέσιμη για το νέο SUV της Bentley, Bentayga.

Μέσω αυτής της εφαρμογής μπορεί κάποιος να χειριστεί τις λετουργίες ψυχαγωγίας, θέρμανσης, κλιματισμού και μασάζ καθίσματος, ενώ η ταχύτητα που κινείται το αυτοκίνητο, η εξωτερική θερμοκρασία και τα δεδομένα του GPS είναι διαθέσιμα στην οθόνη του Apple Watch. Eτσι μπορείτε για παράδειγμα να κάθεστε στο πίσω κάθισμα της Bentayga και να ρυθμίσετε τον κλιματισμό ή την ένταση του ήχου του ηχοσυστήματος, δίχως να χρειαστεί να το ζητησέτε από τον οδηγό. 

Άποψή μας; Ένα εντελώς άχρηστο app  που όμως δείχνει το πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσαρμόζονται ταχύτατα στις επιταγές των καιρών. 

Η εφαρμογή είναι τώρα διαθέσιμη για λήψη από το App Store.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube