Tokyo Motor Show 2017: Honda Sports EV Concept [video]

Tokyo Motor Show 2017: Honda Sports EV Concept [video]

To (ηλεκτρικό) μέλλον των μικρών σπορ αυτοκινήτων, όπως το βλέπει η Honda.

Δεν έχει «σαραντίσει» ακόμη το Urban EV Concept που είδαμε στη Φρανκφούρτη, και η Honda μας παρουσιάζει στο Τόκιο το Sports EV Concept.

Οι πληροφορίες που δίνονται γι’ αυτό  είναι ελάχιστες, αλλά είναι προφανές ότι παίρνει ρετρό σχεδιαστικά στοιχεία από το Urban EV Concept και τα ενσωματώνει σε ένα εντυπωσιακό διθέσιο σπορ αυτοκίνητο.

Μπροστά, η Honda έχει τοποθετήσει ένα φωτιζόμενο σήμα και δύο στρογγυλούς προβολείς LED που μας ξυπνούν αναμνήσεις. Το αυτοκίνητο έχει τις κλασικές σπορ αναλογίες, με το μακρύ καπό, την καμπίνα πίσω και τα καθίσματα πάνω από τον πίσω άξονα για την καλύτερη ισορροπία. Οι εμπρός κολόνες της σκεπής είναι λεπτές και «αφανείς», κάμερες αντικαθιστούν τους πλαϊνούς καθρέφτες και τα τετράγωνα πίσω φώτα είναι ίδια με του Urban EV Concept.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ IAA 2017: Honda Urban EV Concept [video]

Σε μια σύντομη ανακοίνωση Τύπου, η Honda περιγράφει το Sports EV Concept ως «ένα πρωτότυπο που συνδυάζει επιδόσεις EV με ΑΙ (τεχνητή νοημοσύνη) σε ένα κόμπακτ αμάξωμα με το σκοπό να πραγματοποιήσει τη χαρά της οδήγησης που μπορεί να νιώσει ο χρήστης με την αίσθηση ότι είναι ένα με το αυτοκίνητο». Ορίστε;…

[Πηγή: Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube