Τον Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη το σεντάν ηλεκτρικό πρωτότυπο ID Concept της Volkswagen

Τον Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη το σεντάν ηλεκτρικό πρωτότυπο ID Concept της Volkswagen

Το τέταρτο μέλος της ηλεκτρικής οικογένειας ID της VW θα είναι ένα μεσαίο σεντάν με πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το κουαρτέτο των ηλεκτρικών πρωτότυπων της Volkswagen υπό την ονομασία ID Concept, φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη.

Η σειρά του θα έρθει μετά το SUV που θα δούμε τον επόμενο μήνα στη Σαγκάη, όμως θα φέρει μαζί του και μια έκπληξη η οποία μάλλον έχει να κάνει με τη σχεδίαση. Εξάλλου είναι ήδη γνωστό ότι το νέο ID Concept έχει προκαλέσει επιφωνήματα εντυπωσιασμού στις εσωτερικές παρουσιάσεις της Volkswagen.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Επίσημο: Αυτό είναι το ηλεκτρικό Volkswagen ID Concept

Όπως έχουμε ξαναγράψει, τα πρωτότυπα ID κάνουν προλογίζουν ουσιαστικά τη φιλοδοξία της εταιρείας να πουλάει ένα εκατομμύριο ηλεκτρικά αυτοκίνητα παγκοσμίως μέχρι το 2025. Κάθε ένα από τα πρωτότυπα εκφράζει μια ολόκληρη οικογένεια μοντέλων, τα οποία θα είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους σε χαρακτήρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Volkswagen ID Buzz Concept [video]

Θα μοιάζουν όμως πολύ στο εμπρός μέρος του, το οποίο δε θα έχει γρίλια, αλλά μια εισαγωγή αέρα χαμηλά στον προφυλακτήρα για την ψύξη των μπαταριών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Volkswagen: Το επόμενο ID Concept θα είναι SUV

Μαζί με τα φανάρια και το φωτιζόμενο σήμα στο καπό, η έλλειψη γρίλιας θα είναι το σήμα κατατεθέν των μελλοντικών ηλεκτρικών Volkswagen, τα οποία η εταιρεία θέλει να χαρακτηρίζονται από φιλική και σε καμία περίπτωση επιθετική διάθεση.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube