Scoop-έκπληξη: Νέο ηλεκτρικό Audi R8 χωρίς καμουφλάζ [video]

Scoop-έκπληξη: Νέο ηλεκτρικό Audi R8 χωρίς καμουφλάζ [video]

To ξεχασμένο πρότζεκτ του Audi R8 e-tron δείχνει ότι ξαναμπήκε σε ταχεία εφαρμογή, αν κρίνουμε από το ακαμουφλάριστο πρωτότυπο που βολτάρει στη Γερμανία.

H Audi και γενικότερα το γκρουπ Volkswagen εξεδήλωσαν πρόσφατα τη πρόθεσή τους να στραφούν ολοκληρωτικά προς τον εξηλεκτρισμό των μοντέλων στο μέλλον.

Ειδικά ύστερα από τον κόλαφο που αντιμετώπισε  (και αντιμετωπίζει) ο όμιλος με το σκάνδαλο των ντίζελ.

Η Audi εργαζόταν εδώ και αρκετό καιρό πάνω σε ένα ηλεκτρικό R8, το φημισμένο πλέον «e-tron», αλλά το πρότζεκτ φαινόταν ότι είχε βαλτώσει. Μέχρι που το πρωτότυπο που βλέπετε έκανε την εμφάνισή του και μάλιστα ακαμουφλάριστο στους γερμανικούς δρόμους, προς έκπληξη όλων.

Τη κατασκοπεία πέτυχε το κανάλι του Youtube «AutoTopNL», γνωστό για τα in-car video που γυρίζει κυρίως με γερμανικά μοντέλα πολυτελείας και υψηλού τουρισμού. Την ημέρα εκείνη, δύο μέλη του συνεργείου του καναλιού ξεκινούσαν για ένα γύρισμα με ένα βελτιωμένο Audi S8 από τον MTM όσο πάνω κάτω βγάζει κι ένα Audi S8 plus, με 600 άλογα κάτω από το καπό. Ένα τέρας που δεν του ήταν και ιδιαίτερα δύσκολο να ακολουθήσει οποιαδήποτε αυτοκίνητο σε ένα γερμανικό δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Audi R8 V10 στην πίστα των Σερρών [video]

Με το γύρισμα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, οι δύο άνθρωποι του καναλιού έπεσαν πάνω σε ένα Audi R8 που έδειχνε λίγο ιδιαίτερο. Επρόκειτο για ένα R8 e-tron, το μοντέλο του οποίου το πρότζεκτ έμοιαζε να έχει εγκαταλειφθεί, αλλά με τα πρόσφατα γεγονότα που ταλανίζουν το γκρουπ Volkswagen, φανταζόμαστε ότι τελικά ένα ηλεκτρικό R8 άρχισε να μοιάζει ξαφνικά πολύ καλή ιδέα στο μυαλό του διευθυντηρίου της Ομίλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε το ηλεκτρικό Audi R8 e-tron

Το καλύτερο δε απ’ όλα ήταν ότι το ηλεκτρικό R8 απαθανατίστηκε χωρίς κανένα καμουφλάζ. Παρά την ατυχία να μην μπορούμε να δούμε το εμπρός μέρος του, να σημειώσουμε το ξεχωριστό πίσω με τις κλασικές όμως γρίλιες. Σε κάθε περίπτωση, το ηλεκτρικό R8 δείχνει να πηγαίνει μια χαρά στο δρόμο και το ερώτημα που τίθεται άμεσα τι βρίσκεται κάτω από το καπό του και πότε θα ξεκινήσει η εμπορική καριέρα του.

[Πηγή AutoTopNL μέσω caradisiac]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube