Προ των πυλών το νέο MINI John Cooper Works

Προ των πυλών το νέο MINI John Cooper Works

Η MINI παρουσίασε στην έκθεση του Ντιτρόιτ την κορυφαία έκδοση του νέου MINI σε μορφή πρωτότυπου.

Πριν ένα περίπου μήνα, η MINI μας είχε δώσει μια πρώτη γεύση της έκδοσης John Cooper Works της τρίτης γενιάς του σύγχρονου MINI. Τώρα, το παρουσίασε και επίσημα στο κοινό της Έκθεσης του Ντιτρόιτ, χωρίς όμως να δώσει στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κορυφαίας αυτής έκδοσης.

Το έκθεμα είναι βαμμένο σε χρώμα Bright Highway Grey και διαθέτει διαφορετικού χρώματος λεπτομέρειες, ενώ το αεροδυναμικό κιτ με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα, τον πίσω διαχύτη και την μεγάλη αεροτομή, χαρίζουν τον απαραίτητο επιθετικό χαρακτήρα στην έκδοση. Την εξωτερική εμφάνιση συμπληρώνουν η διπλή απόληξη της εξάτμισης και οι τροχοί 18” με ελαστικά διάστασης 205/40.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της έκδοσης δεν ανακοινώθηκαν, αλλά εικάζουμε ότι θα φέρει 2λιτρο 4κύλινδρο τούρμπο κινητήρα βενζίνης με απόδοση πάνω από 220 ίππους.

Η έκδοση παραγωγής του νέου MINI θα βρίσκεται στις εκθέσεις το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς που διανύουμε, με την πρώτη της επίσημη παρουσίαση να πραγματοποιείται στην Διεθνή Έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.

[Πηγή: Mini]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube