Νέο Jeep Yuntu Concept

Νέο Jeep Yuntu Concept

Το 7θέσιο πρωτότυπο της Jeep είναι ο προάγγελος του νέου Cherokee.

Η Jeep θα παρουσιάσει στην Έκθεση της Σαγκάης ένα νέο πρωτότυπο SUV με την ονομασία Yuntu.

Το συγκεκριμένο πρωτότυπο είναι προάγγελος του Cherokee επόμενης γενιάς και ξεχωρίζει από το μυώδες παρουσιαστικό με τα στενά παράθυρα, την ικανή απόσταση από το έδαφος, τους δίχρωμους τροχούς και φυσικά το μεγαλύτερο μήκος που θα δώσει και «χώρο» στο νέο Compass που θα έρθει το καλοκαίρι.

Στο εμπρός μέρος του Yuntu Concept υπάρχει η σήμα κατατεθέν γρίλια της Jeep που αγκαλιάζεται από δύο στενά φώτα, ενώ χαμηλότερα βλέπουμε τις μεγάλες πλαϊνές εισαγωγές αέρα και δύο γάντζους ρυμούλκησης.

Στο πίσω μέρος συναντάμε μια πιο καθαρή εικόνα με στενά φωτιστικά σώματα, ενσωματωμένη αεροτομή οροφής και δύο πλακέ απολήξεις για την εξάτμιση. Επιπλέον, η πίσω πόρτα είναι δίφυλλη, ενώ οι πίσω πόρτες ανοίγουν με αντίθετη φορά για ευκολότερη πρόσβαση στην σειρά καθισμάτων.

Τέλος, τα σκίτσα μαρτυρούν ότι το πρωτότυπο θα είναι plug-in υβριδικό, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και στην πραγματικότητα με το νέο Cherokee.

Περισσότερες όμως πληροφορίες και επίσημες φωτογραφίες θα μάθουμε την ερχόμενη Τετάρτη 19 Απρίλιου στην Έκθεση της Σαγκάης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube