Νέο εντυπωσιακό κουπέ Infiniti Q60 Concept

Νέο εντυπωσιακό κουπέ Infiniti Q60 Concept

Η Infiniti αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία του Q60 Concept, ενός premium σπορ κουπέ που θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Detroit.

Το Infiniti Q60 Concept είναι ένα πρωτότυπο κουπέ με εντυπωσιακή εμφάνιση και ιδιαίτερα προσεγμένο εσωτερικό, από το οποίο θα προκύψει ένα μοντέλο παραγωγής που θα αντιπαρατεθεί στον σκληρό γερμανικό ανταγωνισμό.

Το Infiniti Q60 Concept δείχνει χαμηλό και φαρδύ, με λεπτομέρειες που παραπέμπουν σε σπορ μοντέλα, όπως τα μεγάλα πτερύγια πίσω από τους εμπρός τροχούς, αλλά και χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από τη Formula 1, όπως το εμπρός σπόιλερ. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μοντέλο της φίρμας, αν και εισάγει εντελώς νέα στοιχεία όπως τη φαρδιά «βάση» για τις πίσω κολόνες. Κάποια σημεία του σίγουρα θυμίζουν το πρωτότυπο Infiniti Q80 Inspiration.

Το σαλόνι του Infiniti Q60 Concept καλύπτεται από ακριβό δέρμα, με τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού να συνδυάζουν ιδανικά άνεση και πλευρική στήριξη. Η λεπτή πλάτη τους μάλιστα ελευθερώνει χώρο για τα πόδια των πίσω, οπότε το μοντέλο είναι αρκετά ευρύχωρο για 2+2. Περισσότερες πληροφορίες για το πρωτότυπο θα μάθουμε την ερχόμενη εβδομάδα, όταν το πρωτότυπο θα παρουσιαστεί επίσημα στο North American International Auto Show (NAIAS), στο Detroit.

[Πηγή: Infiniti]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube