Νέο Audi allroad shooting brake concept, διαρροή φωτογραφιών

Νέο Audi allroad shooting brake concept, διαρροή φωτογραφιών

Οι πρώτες φωτογραφίες του πρωτότυπου Audi allroad shooting brake διέρρευσαν online, πριν από την επίσημη πρεμιέρα του στο NAIAS, την επόμενη εβδομάδα στο Detroit.

To Audi allroad shooting brake που είχαμε γνωρίσει αρχικά σε σκίτσα-teaser που έδωσε στη δημοσιότητα τον περασμένο Δεκέμβριο η Audi, αισθητικά βαδίζει επί τα ίχνη του επερχόμενου TT με στιλάτη σιλουέτα, προτεταμένη μάσκα και με εντυπωσιακά εμπρός φανάρια.

Στο αμάξωμα έχει γίνει χρήση και τμημάτων από πολυμερές υλικό, το αυτοκίνητο πατά σε μεγάλες 19άρες ζάντες, ενώ ξεχωρίζουν και οι ράγες οροφής. Το σπορ στιλ του εμπρός μέρους, συνεχίζεται και το πλάι με ψηλή βασική γραμμή και κοντές γυάλινες επιφάνειες για να καταλήξει στο ίδιο μοτίβο και πίσω, με πτέρυγα στην τρίτη πόρτα και διπλή εξάτμιση.   

Το εσωτερικό απηχεί την εικόνα αυτού του επερχόμενου ΤΤ που είδαμε πρόσφατα στο Consumer Electronic Show στο Las Vegas, με ψηφιακό καντράν, κυκλικούς αεραγωγούς και γνώριμο σχεδιασμό. Επίσης, κι εδώ συναντάμε το φαλτσοκομμένο τιμόνι στο κάτω μέρος του, αλουμινένια πεντάλ, καθώς και το χειριστήριο του νέου MMI που επίσης είδαμε στη CES.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές του κινητήρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία, αλλά από τα σήματα «e-tron» μπορούμε να υποθέσουμε ότι το πρωτότυπο Audi allroad shooting brake θα χρησιμοποιεί κάποιο υβριδικό σύστημα που για το ηλεκτρικό μέρος του είτε θα βασίζεται αποκλειστικά στην ανάκτηση ενέργειας είτε θα είναι και επαναφορτιζόμενο.

[Πηγή Autowp]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube