Νέο κουπέ crossover από την Audi σε σκίτσα-teaser

Νέο κουπέ crossover από την Audi σε σκίτσα-teaser

Η Audi ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο κουπέ crossover στο North American International Auto Show, στο Detroit.

Ανεπισήμως αποκαλούμενο «νέο Audi show car», το πρωτότυπο απεικονίζεται στα επίσημα σκίτσα που δημοσιοποίησε η γερμανική εταιρεία με μάσκα με μονό πλαίσιο και εμπρός φώτα τραβηγμένα προς τα πίσω που «χωνεύουν» στα φτερά.


Ακόμη είναι εμφανείς οι πολύ κοντοί πρόβολοι και η χαμηλή γραμμή της οροφής που στηρίζεται σε πολύ φαρδιές πίσω κολόνες. Άλλα στοιχεία άξια μνείας περιλαμβάνουν αλουμινένιες ποδιές προστασίας, μικρή απόσταση μεταξύ της βασικής γραμμής και αυτής της οροφής (tornado line), χαρακτηριστικό των τελευταίων σπορ Sportback της Audi και 19άρες ζάντες ελαφρού κράματος.

Η 4θέσια καμπίνα με το μινιμαλιστικό σχεδιασμό έχει φαλτσοκομμένο τιμόνι σστο κάτω τεταρτημόριό του, κυκλικούς αεραγωγούς και κεντρική κονσόλα δαπέδου που εκτείνεται μέχρι πίσω.

Η Audi δεν έκανε γνωστά άλλα στοιχεία για το νέο της crossover, πόσω μάλλον αυτά των επιδόσεων, αλλά αρκέστηκε στο να επιβεβαιώσει ότι το πρωτότυπο «συνδυάζει μια πλειάδα αισθητικών στοιχείων από προσεχή σπορ μοντέλα».

[Πηγή Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube