Mitsubishi: Το όνομα Evolution επιστρέφει

Mitsubishi: Το όνομα Evolution επιστρέφει

Στο επικείμενο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο, θα παρουσιαστεί ένα ηλεκτρικό Coupe SUV, με το όνομα e-Evolution.

Σε μια κατά κάποιο τρόπο αιφνιδιαστική κίνηση, η Mitsubishi αποκάλυψε ένα πρωτότυπο που αναβιώνει έναν από τους ισχυρότερους θρύλους της σύγχρονης αυτοκίνησης.

Προορίζεται για το επερχόμενο σαλόνι του Τόκιο και πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό ηλεκτρικό, τετρακίνητο Coupe SUV, που μάλιστα συνοδεύεται από το πιο θρυλικό όνομα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει η εταιρεία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Mitsubishi ASX 1.6 Di-D 4WD

Το e-Evolution, όπως ονομάζεται, δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί εάν θα περάσει στην παραγωγή ή όχι, ωστόσο δίνει ξεκάθαρα το στίγμα της Mitsubishi για το μέλλον.

Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη σχεδίαση αλλά και με την τεχνολογία των μηχανικών του μερών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σύστημα κίνησης του πρωτότυπου θα έχει πολύ μεγάλη αυτονομία ενώ θα το διαχειρίζεται μια μονάδα με τεχνητή νοημοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αντίο στο Lancer Evo από τη Mitsubishi

Εάν πάντως το δούμε τελικά στους δρόμους, η Mitsubishi αναφέρει ότι θα αποτελέσει την ναυαρχίδα της και θα βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας της.

Όπως και να έχει πάντως, είναι ξεκάθαρο ότι το e-Evolution αποτελεί μια εντυπωσιακή εξέλιξη για τη Mitsubishi, της οποίας η πορεία μέχρι πρότινος δεν ήταν αυτό ακριβώς που ονομάζουμε ακμαία. Η αλλαγή επήλθε πέρυσι, όταν εξαγοράστηκε από τη συμμαχία Renault-Nissan.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube