Honda: Αυτό είναι το πρωτότυπο του ευρωπαϊκού HR-V

Honda: Αυτό είναι το πρωτότυπο του ευρωπαϊκού HR-V

Η Honda παρουσίασε το πρωτότυπο του ευρωπαϊκού HR-V στην έκθεση του Παρισιού.

Η Honda αποκάλυψε το νέο της crossover για την αγορά της Ευρώπης στην Διεθνή Έκθεση του Παρισιού. Το νέο HR-V είναι το μοντέλο που θα εκπροσωπήσει την Honda στην όλο και αυξανόμενη κατηγορία των μικρών SUV.

Το νέο HR-V έχει κυκλοφορήσει ήδη στην Ιαπωνική αγορά, όπου ονομάζεται Vezel. Σύμφωνα με την Honda, η δυναμική εμφάνιση με την χαμηλή γραμμή οροφής του νέου HR-V δεν επετεύχθη σε βάρος της πρακτικότητας και των χώρων. Η τοποθέτηση του ρεζερβουάρ καυσίμου στο κέντρο του πατώματος έχει ελευθερώσει επιπλέον χώρο στην καμπίνα. Και η τοποθέτηση των πίσω καθισμάτων Magic Seats προσφέρει μια ευρεία γκάμα διαμορφώσεων του εσωτερικού, καθώς και έναν εντελώς επίπεδο χώρο φόρτωσης σε περίπτωση αναδίπλωσης. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 453 lt στις συμβατικές εκδόσεις και τα 404 lt στην υβριδική.

Το προσθιοκίνητο HR-V θα εφοδιάζεται για αρχή με τον 1.5 i-VTEC βενζίνης και τον 1.6 i-DTEC πετρελαίου, μοτέρ που ανήκουν στην οικογένεια κινητήρων Earth Dreams Technology. Και οι δύο κινητήρες εφοδιάζονται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, με το 1.5 να μπορεί να εφοδιαστεί και με το αυτόματο CVT.

Η ευρωπαϊκή εμπορική καριέρα του νέου Honda HR-V θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2015.

[Πηγή: Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube