Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Chevrolet Niva

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Chevrolet Niva

Οι πρώτες φωτογραφίες του πρωτοτύπου Chevrolet Niva διέρρευσαν στο web λίγο πριν από το επίσημο ντεμπούτο του στο Moscow International Automobile Salon 2014.

Το πρωτότυπο Chevrolet Niva, teaser του οποίου είχαμε δει πριν από λίγες ημέρες και που θα ντεμπουτάρει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας (29/9-7/9), οι αναφορές το θέλουν να έχει μήκος 4,3 m, διάσταση που το καθιστά 26 πόντους μακρύτερο από το υφιστάμενο μοντέλο.

Το νέο Chevrolet Niva που διατηρεί την ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση, υπέστη αλλαγή μόνο στην εμπρός, όπου και επελέγησαν γόνατα μακφέρσον αντί των διπλών ψαλιδιών.

Το πρωτότυπο που αποτελεί τον προπομπό της επόμενης γενιάς του Niva περνά την κίνηση μόνιμα σε όλους τους τροχούς του, κίνηση που αναλαμβάνει ένα 1,8λιτρος ατμοσφαιρικός κινητήρας Peugeot 136 PS συνδυασμένος με 5τάχυτο χειροκίνητο σασμάν της GM. Η πρόσθεση ενός κινητήρα ντίζελ στην γκάμα απορρίφθηκε ως ασύμφορη, όσον αφορά το κόστος εξέλιξης.



Το πρωτότυπο Chevrolet Niva ως καθαρόαιμο 4x4 διαθέτει ανάμεσα σε άλλα στοιχεία του εξοπλισμού, σνόρκελ, ποδιά για την προστασία του μοτέρ, ράγες οροφής με ρεζέρβα κανονικών διαστάσεων (16”), όπως και 16ιντσα χωμάτινα λάστιχα.

[Πηγή motor.ru]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube