Αποκάλυψη: Αυτό είναι το μικρό Honda NSX;

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το μικρό Honda NSX;

Πρόκειται για ένα κόνσεπτ για το Gran Turismo, αλλά έχουμε δει πάμπολλες φορές τα ίδια να καταλήγουν στο δρόμο.

Το θέμα ήρθε στην επιφάνεια την προηγούμενη εβδομάδα και η σπέκουλα ενός σπορ μικρού NSX από την Honda μεγαλώνει.

Πάντως σε ερώτηση Αυστραλών συναδέλφων του Motoring, ο τοπικός κλάδος της Honda λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για το πρωτότυπο... εκτός από αυτά που έχουν δημοσιευτεί στο web. Εικόνες και μερικές λεπτομέρειες ενός μικρού κουπέ εμφανίστηκαν πριν από μερικά χρόνια, ακολουθούμενες από σκίτσα σε Γραφείο Κατοχύρωσης Ευρεσιτεχνιών με μια έκδοση ρόουντστερ τον περασμένο Ιούλιο.

Στη συνέχεια, την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε ένα μικρό, εντυπωσιακό κουπέ υπό την ονομασία Honda Sports Vision Gran Turismo, ως μέρος του νέου game GT Sport του PlayStation, το οποίο έχει εντυπωσιακή ομοιότητα με τις εικόνες που κατατέθηκαν στο Γραφείο ΕυρεσιτεχνιώνΑλλά το μυστήριο παραμένει για το αν θα υπάρξει μια έκδοση παραγωγής είτε του κουπέ είτε του ρόουντστερ.


«Έχω δει την εικόνα. Φαίνεται εξαιρετικό, αλλά δεν γνωρίζω τίποτα γι’ αυτό το αυτοκίνητο», δήλωσε ο επικεφαλής της Honda Australia, Stephen Collins«Έχω δει τις εικόνες μόνο online, αλλά... μπορώ να σας πω ειλικρινά πως δεν έχω δει ποτέ τίποτα που έχει να κάνει με αυτό το προϊόν, σε οποιαδήποτε συζήτηση».

Τώρα λοιπόν, το ερώτημα που τίθεται είναι αν «πρόκειται καθαρά και μόνο για μια άσκηση σχεδιασμού του Gran Turismo ή θα προσθέσει η Honda μια νέα γενιά προς αντικατάσταση του S2000;» Ο χρόνος θα δείξει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube