VW Golf Sportsvan 2018, πιο αιχμηρό ντιζάιν και νέες τεχνολογίες

VW Golf Sportsvan 2018, πιο αιχμηρό ντιζάιν και νέες τεχνολογίες

Το Volkswagen Golf Sportsvan ενσωματώνει τις αισθητικές και τεχνολογικές αναβαθμίσεις της οικογένειας του ανανεωμένου Golf 7,5.

To ανανεωμένο Volkswagen Golf Sportsvan αποκαλύφθηκε πριν από το επίσημο ντεμπούτο του τον προσεχή Σεπτέμβριο στην ΙΑΑ 2017, στη Φρανκφούρτη. 

Η πιο πρακτική 5θυρη εκδοχή του Golf,  λοιπόν, φορά νέους προφυλακτήρες, εμπρός φώτα τεχνολογίας LED (στα πιο ακριβά μοντέλα) νέα σχέδια στις ζάντες και εμπλουτισμένη χρωματική παλέτα με την απόχρωση Cranberry Red, όπως αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Στην καμπίνα, το Volkswagen Golf Sportsvan 2018 έχει νέες διακοσμήσειςυφάσματα και δερμάτινα καθίσματα. Επιπλέον, εκτός από το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης Discover Pro, υπάρχει 9άρα οθόνη αφής με δυνατότητα χειρισμού μέσω χειρονομιών και πέντε κουμπιά αφής στο αριστερό μέρος της, Επίσης, η εφαρμογή Media Control αποτελεί μέρος του έξτρα εξοπλισμού, μέσω ενός interface στο σύστημα πολυμέσων για smartphone και τάμπλετ, επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν το infotainment από τη φορητή συσκευή τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε το Volkswagen Golf 1.5 TSI Evo 150 PS

Η Volkswagen προσέθεσε επίσης το πακέτο «Security & Service» που επιτρέπει στον οδηγό να έχει πρόσβαση σε αρωγή σε μια γκάμα από καταστάσεις, με κύρια ζωτικά σημεία το «Roadside service», το «Automatic accident notification» και το «Service scheduling».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε το Volkswagen e-Golf

Το ανανεωμένο Golf Sportsvan απέκτησε επίσης νέα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, περιλαμβανομένων των Pedestrian Monitoring ως μέρος του Front Assist με City Emergency Braking, Traffic Jam Assist, ημιαυτόματη παρακολούθηση της κυκλοφορίας στην πόλη με επανεκκίνηση και για ταχύτητα μέχρι 60 km/h, Emergency Assist, Park Assist τελευταίας γενιάς και Trailer Assist.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Δοκιμάζουμε το Volkswagen Golf 1.0 TSI 85 PS

Η γκάμα των μοτέρ περιλαμβάνει τρεις νέους βενζινοκινητήρες TSI και δύο ντίζελ TDI με Active Cylinder Management.

Πλήρεις λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο θα ανακοινωθούν από τη Volkswagen στις 12 Σεπτεμβρίου, πότε και ανοίγουν οι παραγγελίες, αρχής γενομένης από τη γερμανική αγορά.

[Πηγή Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube