Video: Δύο Bugatti Chiron στο δρόμο

Video: Δύο Bugatti Chiron στο δρόμο

Με το δεύτερο μοντέλο της μετά την εξαγορά της από τη VW, η μάρκα θέλει να επανακτήσει τα σκήπτρα στα hypercars.

Έχουμε ξαναδεί πρωτότυπα της νέας Bugatti, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που δεν φοράνε το αμάξωμα της Veyron.

Η ποιότητα του video δεν είναι υψηλή και τα καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα είναι δύο από τα πρώτα «μουλάρια» εξέλιξης της Chiron, όπως φημολογείται ότι θα ονομαστεί.

Ακόμα κι έτσι, εύκολα διακρίνει κανείς την εντελώς διαφορετική σχεδίαση του πίσω μέρους και τη νέα πτέρυγα σε σχέση με την προκάτοχό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Chiron θα χρησιμοποιεί μια έκδοση του 8λιτρου W16 της Veyron. Η ισχύς θα φτάνει τα 1.500 PS και η ροπή τα 150,0 kgm αλλά παραμένει άγνωστο αν ο θηριώδης βενζινοκινητήρας θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρες, καθιστώντας την υβριδική όπως και τα άλλα μοντέρνα hypercars, ή αν θα εφαρμοστεί η τεχνολογία e-turbo που παρουσιάστηκε πρόσφατα από το Group VW.

Το σίγουρο είναι πως η ισχύς θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός 7τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Υπολογίζεται πως τα 0-100 km/h θα έρχονται σε λιγότερα από 2,5’’ και η τελική θα φτάνει τα 463 km/h.

Η Chiron θα μπει στην παραγωγή το 2016 αλλά μέσα στη χρονιά, μάλλον στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, θα δούμε ένα concept που θα μας δώσει μια πρώτη γεύση.

[Πηγή: AutoBild.tv]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube