Scoop: «Μουλάρι» Bugatti Chiron @ Nürburgring [video]

Scoop: «Μουλάρι» Bugatti Chiron @ Nürburgring [video]

Ένα «μουλάρι» της αντικαταστάτριας της Bugatti Veyron απαθανατίστηκε σε δοκιμή στο Nürburgring.

Το video ξεκινά με μια Lamborghini Aventador με κάποια καλώδια να προεξέχουν από το πίσω μέρος της που μας αφήνει να υποθέσουμε ότι το σούπερκαρ μετέφερε κάποιου είδους τροποποιήσεις στο μοτέρ. Η αντικαταστάτρια της Veyron εμφανίζεται ύστερα από 15” και φαίνεται να κινείται dead slow.

Το μουλάρι της Bugatti, αργότερα θα μετουσιωθεί σε ένα σούπερκαρ που πιθανότατα θα ονομάζεται  «Chiron», από το όνομα ενός πρωτοτύπου που είδαμε το 1999. Το μελλοντικό αυτοκίνητο της Bugatti αναμένεται να χρησιμοποιεί ένα 8λιτρο μοτέρ W16, με τέσσερα τούρμπο εκ των οποίων τα δύο θα είναι ηλεκτρικά. Η μέγιστη ισχύς του θα ανέβει στους 1.500 PS, 300 άλογα παραπάνω από τη Veyron Super Sport, αλλά η μέγιστη ροπή θα παραμείνει η ίδια, στα 153 kgm.

Τα παραπάνω νούμερα θα τα διαχειρίζεται ένα αναβαθμισμένο 7άρι σασμάν διπλού συμπλέκτη που θα εκτοξεύει τη Chiron από στάση στα 100 km/h σε 2,5” και πιάνοντας στην ευθεία τα 463 km/h.  

Οι παραπάνω πληροφορίες είναι από το Automobile Magazine και από μια αναφορά του τον Δεκέμβριο του 2014, και είναι φυσικά ανεπιβεβαίωτες. Στην ίδια αναφορά λέγεται ότι το 92% των εξαρτημάτων της Chiron θα είναι καινούργια ή της Veyron αναβαθμισμένα. Ακόμη η νέα Bugatti πιστεύεται ότι θα έχει ενεργούς εκτροπείς ροής του αέρα, ανθρακονημάτινα κεραμικά φρένα και μια ολοκαίνουργια καμπίνα με το κοντέρ να γράφει «500».   

Το πρωτότυπο της νέας Bugatti Chiron πιθανότατα θα κάνει την εμφάνισή του τον Σεπτέμβριο στην COMTRANS στη Μόσχα ή στην ΙΑΑ 2015, στη Φρανκφούρτη ή αργότερα στο Tokyo Auto Salon τον Οκτώβριο. Το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα μέσα στο 2016.

[Πηγή Bridge ToGantry]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube