Αν θέλατε μια ανοιχτή Bugatti Chiron, ατυχήσατε…

Αν θέλατε μια ανοιχτή Bugatti Chiron, ατυχήσατε…

Η Bugatti ξεκαθαρίζει τα σχέδιά της σχετικά με τις εκδόσεις της Chiron. Τα βασικά τουλάχιστον.

H ολοκαίνουρια Bugatti Chiron δεν θα αποκτήσει ανοιχτή έκδοση, όπως είχε γίνει στο παρελθόν με την Veyron. Αυτό ανακοίνωσε μιλώντας στο Autocar, ο επικεφαλής του τμήματος marketing, Stefan Brungs.

Στα εγκαίνια της αντιπροσωπείας της μάρκας στο Λονδίνο, της μοναδικής στην Μ. Βρετανία, ο επικεφαλής του τμήματος marketing ξεκαθάρισε ότι το μόνο αμάξωμα με το οποίο θα συνεχίσει να διατίθεται η Chiron θα είναι κουπέ. Ούτε roadster, ούτε κάμπριο.

Ο Brungs επίσης ξεκαθάρισε ότι η Bugatti σκοπεύει να πουλήσει μόνο τις 500 «βασικές» Chiron. Δηλαδή, αν περιμένατε πιο γρήγορες εκδόσεις όπως ας πούμε μία Super Sports, στα πρότυπα της Veyron, πάλι ατυχήσατε. Αυτό είναι μια πολύ διαφορετική στρατηγική, σε σχέση με αυτήν που είχε ακολουθήσει η εταιρεία στο παρελθόν, όταν είχε βγάλει targa αμάξωμα και δεκάδες ειδικές εκδόσεις.

Η Chiron έχει ως στόχο να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής και να ξεπεράσει το ρεκόρ των 431 km/h της Veyron. Με έναν 8λιτρο W16 κινητήρα, με τέσσερα τούρμπο και απόδοση 1.500 ίππων, έχει ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρει.

Πηγή Autocar μέσω Autoguide 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube