Θα αργήσει η νέα γενιά του Tesla Roadster

Θα αργήσει η νέα γενιά του Tesla Roadster

Σύμφωνα με τον CEO της Tesla Motors, θα χρειαστούν μερικά ακόμα χρόνια για να παρουσιάσουν το νέο σπορ μοντέλο της φίρμας.

Η ιστορία για την αντικατάσταση του roadster της Tesla Motors έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια, αλλά φαίνεται ότι με την πάροδο του χρόνου και την ενασχόληση της εταιρείας με ευρείας κατανάλωσης οχήματα, έστειλε τα σχέδια για την δημιουργία του νέου roadster ακόμα πιο πίσω.

Σύμφωνα όμως αναφορές στον αμερικάνικο Τύπο, o CEO της Tesla Motors Elon Musk, επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει συνέχεια, αλλά όχι τόσο σύντομα. Αυτό από μόνο του μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό, μιας και μια αρκετά προηγμένη αυτοκινητοβιομηχανία δείχνει να ενδιαφέρεται για τέτοιου είδους οχήματα, και όχι μόνο για αυτά που βρίσκονται στις δημοφιλείς κατηγορίες.

Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Tesla Motors βρίσκεται σε διαδικασία έντονων εργασιών, καθώς σύντομα θα ξεκινήσει η παραγωγή του Model 3, θα σχεδιάσει ένα νέο μικρό crossover, ένα λεωφορείο, ένα pick-up, θα ολοκληρώσει την κατασκευή του νέου εργοστασίου, και φυσικά θα ασχοληθεί με την βελτίωση των υφιστάμενων μοντέλων και την εξέλιξη της αυτόνομης οδήγησης. Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε και εσείς, η δημιουργία ενός μοντέλου μικρής εμπορικής δυναμικότητας δεν μπορεί να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για μια νεοσύστατη εταιρεία που θέλει να πρωταγωνιστεί.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube