Ετοιμάζεται για ανανέωση το Suzuki Vitara

Ετοιμάζεται για ανανέωση το Suzuki Vitara

Το μικρό SUV της Suzuki θα δεχθεί μικρές αισθητικές επεμβάσεις, επιπλέον εξοπλισμό και νέα έκδοση κινητήρα.

Η τέταρτη γενιά του δημοφιλούς Suzuki Vitara κυκλοφορεί δύο περίπου χρόνια και σε λίγο καιρό θα πρέπει να υποστεί ανανέωση για να ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο ζωής του.

Το ελαφρώς καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του ανανεωμένου Vitara εθεάθη στην χιονισμένη Σουηδία, με τους ανθρώπους της Suzuki να κρύβουν μόνο το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου με την χαρακτηριστική ασπρόμαυρη ταινία.

Από αυτά που μπορούμε να δούμε είναι το επιπλέον ραντάρ χαμηλά στον προφυλακτήρα, ενώ το έντονο καμουφλάζ στη μάσκα, ίσως μαρτυρά μιας διαφοροποίηση στην σχεδίασή της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Suzuki Vitara 1.4 S BoosterJet AllGrip

Κατά τα άλλα, η έκδοση με τα κόκκινα δακτυλίδια στα φώτα, τις μαύρες ζάντες και τα γκρι προστατευτικά στους προφυλακτήρες, είναι η υπάρχουσα 1.4 S BoosterJet με τους 140 ίππους και το σύστημα τετρακίνησης AllGrip.

Γενικότερα, η γκάμα κινητήρων του ανανεωμένου Vitara θα διαφοροποιηθεί ως προς την βασική έκδοση βενζίνης, με τον ατμοσφαιρικό 1.6 VVT να αντικαθίσταται από τον νεότερο 3κύλινδρο 1.0 BoosterJet των 112 ίππων, όπως ακριβώς συνέβη και με το ανανεωμένο SX4 S-Cross. Στην πετρελαιοκίνητη γκάμα θα παραμείνει ο 1.6 DDiS των 120 ίππων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το Suzuki Vitara 1.6 DDiS 4WD TCSS

Περισσότερες πληροφορίες για την ανανεωμένη έκδοση του Suzuki Vitara θα μαθαίνουμε όσο πλησιάζουμε στην επίσημη παρουσίασή του, που θα γίνει τον ερχόμενο χειμώνα.

[Πηγή: Motor1]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube